-
צלעות בקר עם עצם, נתח אונטריב חתוך עם עצם החוליה לבישול ארוך ובישולי קדירה69.90 ש״חלק"ג
-
-
-
-
נתח קדמי בעל רמת שומניות גבוהה יחסית וטעם עמוק וחזק, נתח שלם עם העצם לבישול ארוך
59.90 ש״חלק"ג -
-
נתח ייחודי, דומה במרקם לפילה מיניון שמקורו בחלק הקדמי ומומלץ להקפצה עם מלח ופלפל בלבד
219.90 ש״חלק"ג -
נתח קדמי מובחר מזני פרימיום הגדלים בארץ, נתח שמקורו מתחת לכתף, חתוך במדויק כנתח אחד
94.90 ש״חלק"ג -
נתח כתף מובחר מעגל מקומי ושמן, בעל טעם מובחן ואהוב על קרניבורים מביני עניין
119.90 ש״חלק"ג -
השריר שעוטף את האנטריקוט הנמצא בין הצלעות לסינטה, בעל מעטפת שומן גדולה יחסית
89.90 ש״חלק"ג -
-
רוסטביף אנטריקוט הוא נתח רוסטביף שלם וקשור, המיועד לצלייה בתנור כרוסטביף, רק לתבל כמו שאתם אוהבים ולהכניס לתנור
189.90 ש״חלק"ג -
נתח קדמי עשיר יחסית בשומן, בעל סיבים דקים וקצרים, מתאים לבישול ארוך בנוזלים וייתן טעם עשיר לכל תבשיל
89.90 ש״חלק"ג -
נתח עסיסי ושומני, חלקו החיצוני סיבי מאוד וחלקו הפנימי רך ולכן יעדיף בישול ארוך וייתן טעם עמוק ונהדר
79.90 ש״חלק"ג -
-
אוסובוקו טרי הוא נתח שריר עם עצם בעל טעם חזק ועסיסי, הוא סיבי ושומני ולכן זקוק לבישול ארוך שבסופו מתקבל תבשיל עשיר, נימוח ורך.74.90 ש״חלק"ג
-
נתח סיבי ושומני, בעל מראה אובלי ורקמות חיבור רבות שמתפרקות לאורך הבישול הארוך ומעניקות טעם עשיר לתבשיל.
89.90 ש״חלק"ג -
נתח הומוגני, סיבי במרקמו, בעל מראה גלילי כמו של פילה וכך קיבל את שמו, אך בזה מסתיים הדמיון.
89.90 ש״חלק"ג -
נתח שריר דל בשומן, בעל טעם עשיר. מצוין לבישול ארוך ולבישול בנוזלים שבסופם מתקבל בשר רך ומלא בטעם.
99.90 ש״חלק"ג -
נתח שריר בעל טעם עמוק, כמעט נטול שומן, אך בעל פס רקמת חיבור במרכז, יעדיף בישול ארוך עד בינוני שבסופו יתקבל בשר רך ועסיסי
109.90 ש״חלק"ג -
אלוף הנתחים על העצם, זהו אנטריקוט שחתוך על הצלע. קיבל את שמו מהצורה שלו שמזכירה את הגרזן האינדיאני
אין אפשרות לקיצוב מיוחד, הטומהוק מגיע כיחידה אחת219.90 ש״חלק"ג -
אם אנטריקוט טרי הוא מלך הבשר, אנטריקוט עגלה הוא המלכה הבלתי מעורערת שלו, אנטריקוט עגלה שגודלה בתנאים אופטימליים לאיכות של בשר מעבר למילים
229.90 ש״חלק"ג -
אנטריקוט טרי משויש ומיושן מובחר, בנתח שלם או חתוך לסטייקים להנאה מושלמת מהבשר, בעל מנעד טעמים עמוק, גולת הכותרת בסטייקים
219.90 ש״חלק"ג -
-
-
הגידול המוקפד בחווה, התנאים והתזונה ואחר כך הטיפול בקצביה הופכים את הנתח הזה לסטייק אנטריקוט על העצם מושלם בטעמיו
184.90 ש״חלק"ג -
איירון סטייק הוא נתח קדמי, המאופיין בבשר רך, עסיסי ובעל טעמים חזקים
2 יח׳ במחיר מבצע של 36.90 ש״ח
מחיר מיוחד 36.90 ש״ח מחיר רגיל 59.90 ש״חלמארז -
-
אצבעות אנטריקוט טרי משויש ומיושן מלאות בטעם ומושלמות לשיפודים על האש או לתבשילי קדירה ארוכים
89.90 ש״חלק"ג
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש