מינוט סטייק אנטריקוט - הבוקרים

אנטריקוט מיושן ומשויש פרוס לפרוסות דקות לצריבה מהירה על המחבת

189.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

מינוט סטייק אנטריקוט הוא אנטרקוט שלנו שיושן בחדר יישון מיוחד למקסם את הטעם ואז נפרס דק ונגד כיוון הסיבים. 

צורות הכנה

נתח דק של אנטריקוט מיושן חתוך במיוחד לצריבה קצרה על המחבת או על הגריל ששומר על העסיסיות והטעם העמוק

הערכת משקל:
תוכלו להוסיף לסל מוצר על פי המשקל שתרצו ואנו נחלק את התכולה למספר אריזות.
לצורך הנוחות, בכל מארז מוטי הקצב מכניס עד 5-6 פרוסות במשקל ממוצע של עד כ-0.400 ק"ג
כל פרוסה כ- 0.080 ק"ג 

מוצר כשר

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

העקרון שמנחה אותנו במינוט סטייק אנטריקוט הוא "זמן קצר אבל מקסימום טעם", לכן מה שהכי חשוב כאן הוא השליטה שלנו בטמפרטורה. מחממים מחבת אבל לא מביאים להלהטה כדי שהסטייק יקבל מכת חום, משחימים כ-2-3 דקות על צדד אחד והופכים לצד השני לעוד 2 דקות ומגישים מיד. 

חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886