עצמות מח קפוא
נפלאות להכנת ציר ולהעשרת תבשילים והעמקת הטעם

טיפ מהקצב
מח עצם הוא חלק עשיר בשומן, מינרלים וערכים תזונתיים גבוהים. אנו חותכים את העצמות כבר בקצביה והן מגיעות אליכם ארוזות ומוכנות להכנה.
צורות הכנה
עצם חלולה מלאה במח עצם

טיפ מהשף
מה מאפיין פילה בקר?
אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.
טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר
כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.
טיפ מהשף
"חומר הגלם המושלם להוספת טעם עשיר לתבשילים וכמובן להכנת ציר בשר. בעל מרקם וטעם עשירים.
אפשר בהחלט להגיש מח עצם כתוספת למנה בפני עצמה – פשוט צולים את העצמות בתבנית בתנור על 180 מעלות כרבע שעה, עד שמח העצם מבעבע. מוצאים מהתנור, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם כפית. "
השף מאיר אדוני
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש