הסיפור שלנו
הסיפור שלנו בחוות הבוקרים הוא הסיפור של החיבור הכי בסיסי בין אדמה לאוכל ולאדם שביניהם. כל יום מתחיל באוויר הקריר לפנות בוקר שמשתלב בריח אדמה ספוגת טל, בבקר שגדל היטב, באהבה ומתוך מחשבה על רווחתו. יום העבודה הארוך, שכולו טיפול בעדרים, מסתיים בארוחה טובה. במטבח, חומרי גלם טריים, מובחרים ומוקפדים מתחברים, עושים דרכם אל הצלחת ומזינים את הגוף ואת הנשמה באופן מותאם, מאוזן וקשוב.
הסיפור שלנו פשוט, אפילו בסיסי – אנחנו הולכים בעקבות האהבה. האהבה לבשר טבועה בנו, היא שורש העשייה שלנו והכוח שמניע אותנו. במשך שנים שיכללנו את הידע, המיומנות והמקצועיות, הבנו שבלי פיקוח מלא על כל התהליך לא נוכל להבטיח את האיכות שאנחנו כל כך מאמינים בה. למדנו לבחור זנים נכונים, להתכוונן לטעמים, לגדל אותם בצורה מיטבית ולדאוג לשרשרת שלמה של טיפול מיטבי כדי להגיש לכם בסופו של דבר את המוצר והשירות המובחרים ביותר שמבוססים על טעם, איכות וטריות שאין שני להם.
רק אחרי שהיינו בטוחים שאנחנו יכולים לספק בדיוק את זה: בשר מלא טעם שהוא תוצאה של בחירת זנים נכונה, גידול מותאם ועבודת קצבות מיומנת שמגיע אליכם בתהליך אופטימלי ומבוקר, בדיוק בטעם, באיכות ובאופן שאתם אוהבים, החלטנו שהגיע הזמן לפתוח את הקצביה.
אנחנו כאן כדי לספק לכם בשר טוב, בלי אבל, בלי כמעט, אלא בדיוק כמו שצריך, בכל אחד מהשלבים. זה החזון שלנו וככה אנחנו מאמינים שצריך להיות.
קרא עודאנחנו יודעים שאוכל טוב מבשלים עם המוצרים המשובחים והטריים ביותר ולכן אנחנו גאים לספק לכם את העוף הצמחוני של משק ארצי – העוף היחיד בישראל שניזון מתזונה צמחונית בלבד.
קרא עוד
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש