רצועות אסאדו

רצועות אסאדו חתוכות עם העצם, מצוין לבישול ארוך או תבשילי קדירה

89.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

נתחי אסאדו חתוכים לרצועות דקות של כ-5 ס"מ בקצביה ומוכנים לשימוש

צורות הכנה



טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"למרות שרצועות אסאדו בהחלט ניתן לעשות על האש, בישול ארוך או בישול איטי בחום נמוך עם נוזלים טובים לו משום שהם מסייעים לרקמות השומן והחיבור בתוכו להימס ומתקבל בשר רך ועסיסי."

השף מאיר אדוני

רעיונות למתכונים שעושים חשק

6 סוגי בשר למעשנה - הצלחה בטוחה

עישון בשר ביתי הולך ותופס תאוצה. התוצאות הנהדרות שלא דורשות התמקצעות רבה, אלא רק מעשנה טובה, קורצות לרבים וטובים. אז איזה נתחים מתאימים לעישון ביתי? אספנו לכם את כל ההמלצות השוות והטעימות לסוגי הבשר למעשנה
לעוד מתכונים
חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886