פילה

הנתח שנחשב ליוקרתי ביותר, שריר נייח, רך ונימוח, דל בשומן ובעל טעם מעודן

269.00 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

הסוד בפילה הוא צליה קצרה כדי שלא יתייבש וישמור על טעמו העדין ומרקמו הרך.

פילה טוב מתחיל בבשר איכותי, טרי ומטופל כראוי – חוץ מזה, צריך רק מחבת.

צורות הכנה

שמות נוספים: מותנית, Tenderloin, פילה דה-בף

מספר הנתח: 12

שריר נייח הממוקם  באזור המותן, מתאים לצלייה מהירה

הערכת משקל:

שתי טבעות פילה בוואקום: 0.300 ק"ג.

 

מוצר כשר

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"טעמו של הפילה כל כך עדין שהוא מזמין עבודה איתו כשהוא נא.

לפילה יש טעם כל כך עדין ומיוחד שהוא מקבל בשמחה כל רוטב שיוגש לצידו, למרות שהוא אינו צריך דבר. מומלץ להגיש אותו בדרגות עשיה נמוכות ולאכול אותו כשהוא עדיין חם ונמצא במיטבו."


השף מאיר אדוני

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886