שניצל עגל (וינאי)

נתח כתף מובחר מעגל מקומי ושמן, בעל טעם מובחן ואהוב על קרניבורים מביני עניין

מחיר מיוחד 89.90 ש״ח מחיר רגיל 109.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

כמו כל מוצר בשרי טוב גם נתח זה מתחיל בגידול נכון של העגל. שניצל עגל (וינאי) משביח את טעמו של השניצל וטעמו מיוחד ביותר.

את החיתוך של הנתח אנחנו עושים בקצביה ולכם נותר רק להכין ממש כמו שניצל רגיל.

צורות הכנה

שניצל עגל (וינאי) הוא נתח מיוחד בטעמו שמגיע מצלי כתף עגל, ללא רקמות חיבור וכמעט ללא שומן. בעל טעם עשיר וחזק.

הערכת משקל:
משקל ממוצע של כל פרוסה / שניצל כ- 0.180 ק"ג
בכל מגשית/מארז נארוז עד 6 פרוסות 

מוצר כשר

 

הסיפור של שניצל עגל

יש לא מעט אנשים שחושבים ששניצל וינאי ושניצל עגל הם שני מאכלים שונים, אך האמת היא שזה בכלל לא נכון. שניצל וינאי הוא הכינוי המקובל לשניצל עגל, אחד מהמאכלים המוכרים והאהובים ביותר באירופה.

לצערנו יש לא מעט אנשים שחוששים לנסות ולטעום שניצל עגל בעיקר כי הוא מאוד שונה מהשניצל שלמדנו להכיר. זה נכון ששניצל עגל שונה מאוד משניצל העוף שאנחנו מכירים אך מדובר בעולם חדש של טעמים ומרקמים שמשנים את כל מה שחשבתם על שניצלים. לא מעט אנשים מודים שלאחר שהם ניסו שניצל עגל קשה להם לחזור לשניצלים הרגילים.

עובדה נוספת שאנשים לא יודעים היא כמה השקעה נדרשת בגידול העגל. על מנת שהבשר יהיה רך ואיכותי יש צורך להשגיח על העגל ועל המזון שהוא אוכל. בשר העגל שאתם מקבלים הוא בשר שקיבל תזונה מדוקדקת על מנת שתוכלו לקבל את הטעמים הטובים ביותר ואת השניצל הוינאי הכי טוב שאפשר.

 

כיצד להכין שניצל עגל?

תהליך ההכנה של שניצל עגל דומה מאוד להכנה של השניצלים שאתם מכירים בבית. אין לכם מה לדאוג לגבי חיתוך נכון ורידוד של הנתך לרמת השניצל המוכרת, אנחנו בקצבייה שמחים לעשות זאת בשבילכם.

כשאתם ניגשים לתהליך הבישול, חשוב להקפיד על שימוש בבשר כל עוד הוא טרי. מכאן כל מה שעליכם לעשות זה רק לטבול את שניצל העגל שלכם בקמח (שימו לב, עוד לא בפירורי לחם), לטבול בביצה ורק אז לטבול בפירורי לחם. אחד מהסודות שהופכים את שניצל העגל לטעים כל כך הוא שכבת הקמח הראשונית שנותנת לשניצל רכות נוספת שאין בשניצלי העוף הרגילים.

מכאן תהליך ההכנה הוא כבר ממש כמו שאתם מכירים. חממו שמן לטיגון עמוק במחבת, טגנו את השניצלים עד שהם מקבלים צבע זהוב – ובתיאבון. אתם יכולים לשלב את שניצל העגל שלכם עם מגוון רחב של תוספות ומנות צד שיחמיאו לו כמו צ'יפס או ירקות שורש.

 

 

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"שניצל עגל הוא שיא הפינוק והמתכון פשוט: מתחילים בבחירת נתח טוב וחיתוך דק בקצביה. בבית חשוב לקמח את הבשר היטב ולא לשכוח לנער את הבשר מעודפי קמח. לביצה הטרופה תוספת של מעט חרדל תסייע בהשלמת הטעם. ולא לשכוח להגיש עם חצי לימון."

השף מאיר אדוני

חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886