אנטריקוט עגלה פרימיום - הבוקרים

אם אנטריקוט הוא מלך הבשר, אנטרקוט עגלה הוא המלכה הבלתי מעורערת שלו, אנטריקוט עגלה שגודלה בתנאים אופטימליים לאיכות של בשר מעבר למילים 

229.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

האנטריקוט העגלה מעגלות החווה המגודלות בתנאים אופטימליים לבשר עסיסי ומושלם בטעמו. אנטריקוט, הנתח המשויש ביותר, משופע בנימי שומן פנימיים המנסים בצליה ומעניקים לו טעם מובחן שלו. אנטרקוט עגלה שומני יחסית, סיבי השומן של העגלה יהיו לבנים מאוד באופן מובהק.

ניתן לקבל את האנטריקוט בנתח שלם או פרוס לסטייקים. בנתח הפרוס לסטייקים ניתן להבחין ב"עין" המוקפת שומן שבמרכז הסטייק.

מבחן הבוהן הוא מבחן היישון של האנטריקוט: פשוט לוחצים קלות עם הבוהן על הבשר אם הבשר חוזר לאט לצורתו המקורית סימן שהבשר מיושן כהלכה.

צורות הכנה

אנטריקוט עגלה מזן מובחר ותחת תנאי גידול קפדניים לבשר רך ונימוח. נתח קדמי ונייח שמאופיין בשיוש מושלם, בעל טעם עשיר, עמוק ועסיסי.

הערכת משקל:
פרוסות בעובי אצבע - כ-0.250 ק"ג
פרוסות בעובי שתי אצבעות - כ-0.500 ק"ג

מוצר כשר

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"על סטייק כזה שום שף לא יכול להוסיף דבר – רק לתבל ולהניח על הגריל ויש לכם חוויה קרניבורית בפני עצמה.

כדאי לקחת בחשבון כ-300 גרם בשר לאדם אם אתם מארחים.

נתחים גדולים (מעל 400 גרם) כדאי להתחיל לצלות דווקא בחלק הפחות חם של המנגל ולסיים בצלייה חזקה."



השף מאיר אדוני

חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886