-
איירון סטייק הוא נתח קדמי, המאופיין בבשר רך, עסיסי ובעל טעמים חזקים
2 יח׳ במחיר מבצע של 36.90 ש״ח
מחיר מיוחד 36.90 ש״ח מחיר רגיל 59.90 ש״חלמארז -
צלעות בקר עם עצם, נתח אונטריב חתוך עם עצם החוליה לבישול ארוך ובישולי קדירה69.90 ש״חלק"ג
-
-
-
-
נתח קדמי בעל רמת שומניות גבוהה יחסית וטעם עמוק וחזק, נתח שלם עם העצם לבישול ארוך
59.90 ש״חלק"ג -
-
אלוף הנתחים על העצם, זהו אנטריקוט שחתוך על הצלע. קיבל את שמו מהצורה שלו שמזכירה את הגרזן האינדיאני
אין אפשרות לקיצוב מיוחד, הטומהוק מגיע כיחידה אחת219.90 ש״חלק"ג -
הגידול המוקפד בחווה, התנאים והתזונה ואחר כך הטיפול בקצביה הופכים את הנתח הזה לסטייק אנטריקוט על העצם מושלם בטעמיו
184.90 ש״חלק"ג -
-
נתח ייחודי, דומה במרקם לפילה מיניון שמקורו בחלק הקדמי ומומלץ להקפצה עם מלח ופלפל בלבד
219.90 ש״חלק"ג -
נתח קדמי מובחר מזני פרימיום הגדלים בארץ, נתח שמקורו מתחת לכתף, חתוך במדויק כנתח אחד
94.90 ש״חלק"ג -
נתח כתף מובחר מעגל מקומי ושמן, בעל טעם מובחן ואהוב על קרניבורים מביני עניין
119.90 ש״חלק"ג -
אצבעות אנטריקוט טרי משויש ומיושן מלאות בטעם ומושלמות לשיפודים על האש או לתבשילי קדירה ארוכים
89.90 ש״חלק"ג -
-
השריר שעוטף את האנטריקוט הנמצא בין הצלעות לסינטה, בעל מעטפת שומן גדולה יחסית
89.90 ש״חלק"ג -
-
אם אנטריקוט טרי הוא מלך הבשר, אנטריקוט עגלה הוא המלכה הבלתי מעורערת שלו, אנטריקוט עגלה שגודלה בתנאים אופטימליים לאיכות של בשר מעבר למילים
229.90 ש״חלק"ג -
אנטריקוט טרי משויש ומיושן מובחר, בנתח שלם או חתוך לסטייקים להנאה מושלמת מהבשר, בעל מנעד טעמים עמוק, גולת הכותרת בסטייקים
219.90 ש״חלק"ג -
רוסטביף אנטריקוט הוא נתח רוסטביף שלם וקשור, המיועד לצלייה בתנור כרוסטביף, רק לתבל כמו שאתם אוהבים ולהכניס לתנור
189.90 ש״חלק"ג -
-
נתח קדמי עשיר יחסית בשומן, בעל סיבים דקים וקצרים, מתאים לבישול ארוך בנוזלים וייתן טעם עשיר לכל תבשיל
89.90 ש״חלק"ג -
נתח עסיסי ושומני, חלקו החיצוני סיבי מאוד וחלקו הפנימי רך ולכן יעדיף בישול ארוך וייתן טעם עמוק ונהדר
79.90 ש״חלק"ג -
-
אוסובוקו טרי הוא נתח שריר עם עצם בעל טעם חזק ועסיסי, הוא סיבי ושומני ולכן זקוק לבישול ארוך שבסופו מתקבל תבשיל עשיר, נימוח ורך.74.90 ש״חלק"ג
-
נתח סיבי ושומני, בעל מראה אובלי ורקמות חיבור רבות שמתפרקות לאורך הבישול הארוך ומעניקות טעם עשיר לתבשיל.
89.90 ש״חלק"ג -
נתח הומוגני, סיבי במרקמו, בעל מראה גלילי כמו של פילה וכך קיבל את שמו, אך בזה מסתיים הדמיון.
89.90 ש״חלק"ג -
נתח שריר דל בשומן, בעל טעם עשיר. מצוין לבישול ארוך ולבישול בנוזלים שבסופם מתקבל בשר רך ומלא בטעם.
99.90 ש״חלק"ג -
נתח שריר בעל טעם עמוק, כמעט נטול שומן, אך בעל פס רקמת חיבור במרכז, יעדיף בישול ארוך עד בינוני שבסופו יתקבל בשר רך ועסיסי
109.90 ש״חלק"ג
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש