דנבר קאט סטייק פרמיום - הבוקרים

נתח מתוך האונטריב בצלעות 1-2

149.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

נתח סטייק מיוחד בטעמו אשר מפורק מתוך הצלעות ועובר הליך יישון בהתאם למרקמו של הנתח. גודלו נע בממוצע סביב 300- 500 גרם.

צורות הכנה

סטייק משויש מובחר למביני עניין, בעל טעם עמוק ועשיר

הערכת משקל:
בהזמנה של מארז אחד תקבלו שלושה נתחים במשקל כולל של כ-0.300 ק"ג
משקל כל נתח כ- 0.100 ק"ג


מוצר כשר

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"למרות שאני מניח שכולם יודעים את זה, לא פעם שווה להזכיר שוב: כשעובדים עם בשר במטבח, הסיר או המחבת צריכים להיות חמים. דנבר סטייק הוא נתח בשר איכותי, עסיסי ורך, בוודאי כשהוא טרי ומטופל היטב. חממו מחבת, עסו בשמן זית, מלח גס ופלפל שחור וכמובן לא לשכוח שהתוספת כבר צריכה להיות מוכנה ולחכות לבשר ולא להפך."


השף מאיר אדוני

חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886