-
שקדי עגל בעלי מרקם נימוח ועסיסי, טעם עדין ועשיר.
מעולים לצלייה על האש או בהקפצה במחבת.
משקל מוערך לאריזה כ-200 גרם.
מחיר סופי יקבע לאחר שקילה.
299.90 ש״חלק"ג -
נתח צלי כתף קשור ברשת ומוכן לבישול, שריר בעל טעם עמוק, כמעט נטול שומן, אך בעל פס רקמת חיבור במרכז, יעדיף בישול ארוך עד בינוני שבסופו יתקבל בשר רך ועסיסי
מחיר מיוחד 99.90 ש״ח מחיר רגיל 124.90 ש״חלק"ג -
כ-500 גרם (3-4 פרוסות) של פרוסות צלי כתף חתוכות, מקוצבות ומוכנות לבישול.
129.90 ש״חלק"ג -
שלישיית שיפודי אנטריקוט טרי מנתח אנטריקוט מיושן ומובחר להנאה מושלמת בכל ביס.
כ-300 גרם לערך. מחיר סופי יקבע לפי שקילה.
229.90 ש״חלק"ג -
איירון סטייק הוא נתח קדמי, המאופיין בבשר רך, עסיסי ובעל טעמים חזקים.
מארז במשקל 350 גרם לערך של 2 יחידות איירון פלאט סטייק טרי.
משקל סופי יקבע לאחר שקילה.
189.90 ש״חלק"ג -
אלוף הנתחים על העצם, זהו אנטריקוט שחתוך על הצלע. קיבל את שמו מהצורה שלו שמזכירה את הגרזן האינדיאני
אין אפשרות לקיצוב מיוחד, הטומהוק מגיע כיחידה אחתמחיר מיוחד 189.90 ש״ח מחיר רגיל 219.90 ש״חלק"ג -
הגידול המוקפד בחווה, התנאים והתזונה ואחר כך הטיפול בקצביה הופכים את הנתח הזה לסטייק אנטריקוט על העצם מושלם בטעמיו
199.90 ש״חלק"ג -
אנטריקוט מיושן ומשויש פרוס לפרוסות דקות לצריבה מהירה על המחבת
239.90 ש״חלק"ג -
נתח ייחודי, דומה במרקם לפילה מיניון שמקורו בחלק הקדמי ומומלץ להקפצה עם מלח ופלפל בלבד
209.90 ש״חלק"גאזל מהמלאי -
נתח שריר פרימיום חתוך לפרוסות או כנתח שלם. מתאים לתבשילים וקדרות, בישול ארוך בחום נמוך, לחמין חורפי או גולש.
109.90 ש״חלק"ג -
נתח כתף מובחר של עגל מקומי ושמן, בעל טעם מובחן ואהוב על קרניבורים. מקוצב לשניצל דק, רק נשאר לצפות לטגן וללקק את האצבעות!
ב-1 ק"ג מגיעים כ-8-10 נתחים של שניצל.
124.90 ש״חלק"ג -
אם אנטריקוט הוא מלך הבשר, אנטריקוט עגלה הוא המלכה הבלתי מעורערת שלו, אנטריקוט עגלה שגודלה בתנאים אופטימליים לאיכות של בשר מעבר למילים
239.90 ש״חלק"ג -
נתח קדמי עשיר יחסית בשומן, בעל סיבים דקים וקצרים, מתאים לבישול ארוך בנוזלים וייתן טעם עשיר לכל תבשיל
מחיר מיוחד 99.90 ש״ח מחיר רגיל 119.90 ש״חלק"ג -
אוסובוקו טרי הוא נתח שריר עם עצם בעל טעם חזק ועסיסי, הוא סיבי ושומני ולכן זקוק לבישול ארוך שבסופו מתקבל תבשיל עשיר, נימוח ורך.109.90 ש״חלק"ג
-
נתח הומוגני, סיבי במרקמו, בעל מראה גלילי כמו של פילה וכך קיבל את שמו, אך בזה מסתיים הדמיון.
94.90 ש״חלק"ג -
נתח שריר בעל טעם עמוק, כמעט נטול שומן, אך בעל פס רקמת חיבור במרכז, יעדיף בישול ארוך עד בינוני שבסופו יתקבל בשר רך ועסיסי
119.90 ש״חלק"ג
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש