איירון פלאט סטייק

נתח קדמי, בשר רך עסיסי ובעל טעמים חזקים

169.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

נתח קדמי איכותי, מיושן, בעל מרקם רך ומראה משויש. כדי לקבל איירון פלט סטיק מוציאים את פס הג'לטין ומפרידים בין החלקים. 

בקצביה אנחנו חותכים אותו במדויק. 

אחרי צליה קצרה מתקבל סטייק עסיסי שכל קרניבור ראוי לשמו יאהב.

צורות הכנה

סטייק עסיסי על המחבת או על האש

הערכת משקל:
בהזמנה של מארז אחד תקבלו שני נתחים במשקל כולל של כ-0.350 ק"ג

מוצר כשר

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

סטייק של פלאט איירון מומלץ בדרגת עשייה של מדיום ולא יותר אחרת הוא מקבל מרקם יותר "סולייתי" ומאבד מהעסיסיות שלו.

חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886