טומהוק פרמיום - הבוקרים

אלוף הנתחים על העצם, זהו אנטרקוט שחתוך על הצלע. קיבל את שמו מהצורה שלו שמזכירה את הגרזן האינדיאני 

219.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

סטייק עסיסי עם טעמים חזקים שיושן כראוי להעמקת הטעמים.

זהו סטייק עם עצם הצלע כאשר הצלע ארוכה ומשקל הבשר גדול יותר מהממוצע. חווית אכילה! 

צורות הכנה

נתח משובח של אנטרקוט טרי שנחתך על העצם (הצלעות)

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"זהו נתח אחד שבהחלט מתאים לקרניבור גדול או ליותר מסועד אחד.

מומלץ לתת לסטייק הזה לנוח אחרי הצלייה ולפני ההגשה, כך יאגרו הנוזלים בתוכן והוא יוותר עסיסי.

מומלץ להכין אותו דווקא לדרגת מדיום כך מתפרקים בו לאט כל רקמות החיבור ומתקבל סטייק עסיסי במיוחד בעל בשר רך ומלא בטעמי בשר עשירים."


השף מאיר אדוני

חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886