-
צלעות בקר עם עצם, נתח אונטריב חתוך עם עצם החוליה לבישול ארוך ובישולי קדירה69.90 ש״חלק"ג
-
נתח קדמי בעל רמת שומניות גבוהה יחסית וטעם עמוק וחזק, נתח שלם עם העצם לבישול ארוך
59.90 ש״חלק"ג -
אלוף הנתחים על העצם, זהו אנטריקוט שחתוך על הצלע. קיבל את שמו מהצורה שלו שמזכירה את הגרזן האינדיאני
אין אפשרות לקיצוב מיוחד, הטומהוק מגיע כיחידה אחת219.90 ש״חלק"ג -
הגידול המוקפד בחווה, התנאים והתזונה ואחר כך הטיפול בקצביה הופכים את הנתח הזה לסטייק אנטריקוט על העצם מושלם בטעמיו
מחיר מיוחד 149.90 ש״ח מחיר רגיל 184.90 ש״חלק"ג -
אצבעות אנטריקוט טרי משויש ומיושן מלאות בטעם ומושלמות לשיפודים על האש או לתבשילי קדירה ארוכים
89.90 ש״חלק"ג -
השריר שעוטף את האנטריקוט הנמצא בין הצלעות לסינטה, בעל מעטפת שומן גדולה יחסית
89.90 ש״חלק"ג -
אם אנטריקוט טרי הוא מלך הבשר, אנטריקוט עגלה הוא המלכה הבלתי מעורערת שלו, אנטריקוט עגלה שגודלה בתנאים אופטימליים לאיכות של בשר מעבר למילים
239.90 ש״חלק"ג -
אנטריקוט טרי משויש ומיושן מובחר, בנתח שלם או חתוך לסטייקים להנאה מושלמת מהבשר, בעל מנעד טעמים עמוק, גולת הכותרת בסטייקים
219.90 ש״חלק"ג -
רוסטביף אנטריקוט הוא נתח רוסטביף שלם וקשור, המיועד לצלייה בתנור כרוסטביף, רק לתבל כמו שאתם אוהבים ולהכניס לתנור
189.90 ש״חלק"ג -
נתח קדמי עשיר יחסית בשומן, בעל סיבים דקים וקצרים, מתאים לבישול ארוך בנוזלים וייתן טעם עשיר לכל תבשיל
99.90 ש״חלק"ג -
אוסובוקו טרי הוא נתח שריר עם עצם בעל טעם חזק ועסיסי, הוא סיבי ושומני ולכן זקוק לבישול ארוך שבסופו מתקבל תבשיל עשיר, נימוח ורך.79.90 ש״חלק"ג
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש