בריסקט (חזה בקר) טרי
בריסקט הוא נתח סיבי ושומני במעטפת שסביבו, מתאים מאוד לבשר כבוש

טיפ מהקצב
לבריסקט שכבת שומן המעניקה לו המון טעם. ניתן לבקש להוריד אותה, אבל מומלץ לבשל אותו כנתח שלם עם שכבת השומן ולהוריד רק אחרי הבישול, אם מעדיפים מטעמי בריאות כי היא מעדן בפני עצמה.
צורות הכנה
שמות נוספים: ברוסט, בריסקט
מספר הנתח: 3
נתח מושלם לקורנדביף
מוצר כשר

טיפ מהשף
מה מאפיין פילה בקר?
אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.
טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר
כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.
טיפ מהשף
"חזה הבקר הוא נתח עם מעט שומן יחסית והוא מתאים מאוד לבישול ארוך, אז נמסה שכבת השומן ומתקבל בשר רך ונימוח להפליא ותבשיל בעל טעמי בשר עמוקים.
נהדר לבשר כבוש (קורנדביף)."
השף מאיר אדוני
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש