שניצל עגל מפנק | מאיר אדוני
מצרכים:
1 ק"ג חבילת שניצל עגל טרי של חוות הבוקרים
תערובת קמחים:
1 כוס קמח
כפית מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור
בלילת ביצים:
2 ביצים טרופות
3 כפות רוטב סויה איכותי
1 כף חרדל דיז'ון
לציפוי:
2 כוסות פירורי פנקו
1 כף אבקת שום גבישי
1/2 כף פפריקה מעושנת
אופן ההכנה:
מכינים את הקערות לציפוי השניצל - תערובת הקמחים, בלילת הביצים ותערובת הפנקו.
השניצל מוכן לשימוש ולא דורש הכנה מוקדמת.
תחילה מצפים בקמח ומנערים מעודפים, לאחר מכן טובלים בבלילת הביצים ובסוף בפירורי הלחם ומהדקים היטב.
מטגנים במחבת עם שמן חם עד להזהבה וקריספיות משני הצדדים.
אפשר להגיש עם גרידת לימון או לימון סחוט מעל.
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש