איננו מסוגלים למצוא מוצרים תואמים את הבחירה.
סינון מוצרים
סינון מוצרים
-
מאפיינים נוספים
(Medium Rare) נא למחצה
המעטפת חומה ופנים הנתח ורדרד
מומלץ להכנה ב55-60 מעלות(Medium) עשוי למחצה
המעטפת צלויה היטב. רוב הנתח חום, אך מרכז הנתח ורוד
מומלץ להכנה ב60-65 מעלות(Medium Well) עשוי
רוב הנתח צלוי היטב, אך עדין יתכן גוון ורדרד במרכז
מומלץ להכנה ב65-70 מעלות(Well Done) עשוי היטב
הבשר חום לכל עובי הנתח ולרוב חרוך מבחוץ
מעל 70 מעלות
טוען...
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש