"רצועות חזה עוף טרי להקפצה "משק ארצי
רצועות דקיקות של חזה עוף, להכנה מהירה של תבשילים והקפצה, גם בסגנון אסיאתי.
משקל מוערך למגשית 1 ק"ג.
מחיר סופי יקבע לאחר שקילה.
מוצר זה ממותג "משק ארצי" - עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, ללא הורמונים וללא זרזי גדולה. עוף "משק ארצי" ניזון מתזונה צמחונית, בדיוק כמו בטבע!
טיפ מהקצב
רצועות חזה עוף טרי מובחר משק ארצי מוכנות להקפצה או להכנת שווארמה עוף. זהו מוצר רגיש שעדיף תמיד להשתמש בו תוך 24 שעות מהכניסה למקרר הביתי. מוכנות במדויק להכנה בבית, רק להוציא ולהקפיץ
צורות הכנה
רצועות חזה עוף טרי מוכנות להקפצה במיוחד להכנת ארוחות ברגע
משקל מוערך למגשית 1 ק"ג.
המשקל המשוערך המצויין מהווה משקל ממוצע לטווח.
הסיפור של רצועות חזה עוף טרי
משק ארצי הוא המגדל היחיד בארץ המגדל עופות צמחוניים. שנים של לימודים וניסיון, מעניקים לנו ידע שאין לו מחיר. העופות שלנו ניזונים באופן בריא יותר - תזונה צמחונית בלבד: חיטה, שעורה, סויה ותירס, והחשוב מכל, הם גדלים בצורה טבעית, בלי אנטיביוטיקה, כימיקלים או זרזי גדילה, מעושרים בפרוביוטיקה השומרת על בריאותם וגדלים בצפיפות נמוכה.
רצועות חזה עוף טרי, מיוצרות מהחלק הרזה ביותר בעוף, והערכים התזונתיים שלהן, מתאימים למגוון שימושים, ולוקחות חלק כרכיב יסוד באינספור מתכונים.
רצועות חזה עוף, בעצם מיוצרות מהחלק בעוף, האהוב ביותר והוא השניצל... אך יחד עם זאת, ניתן להפיק מהן תועלת רבה, בכל המטבחים ובכל הטעמים. ניתן להשתמש בהן לטיגון, לתבשילים, לצליה, להקפצה, ואפילו בתנור, רק שכדאי להשגיח שלא ייתבשו יתר על המידה.
רעיונות למתכונים עם רצועות חזה עוף
- טיגון - מלבד רצועות עשויות כמו שניצל, אפשר לשדרג את המתכון, לרצועות עוף בטמפורה, רצועות חזה עוף בשומשום, והכל בשילוב של טעמים אסייתיים.
- בישול – רצועות חזה עוף בקארי, ברוטב עגבניות, ברוטב מרוקאי עם זיתים, ובכל רוטב שעולה על דעתכם.
- צליה – רצועות חזה עוף צלויות על האש, רצועות חזה עוף על שיפוד, בתוספת בצל, פטריות, עגבניות שרי וכו', במגוון תיבולים וטעמים
- הקפצה – רצועות חזה עוף וירקות, במוקפץ תאילנדי, רצועות חזה עוף משולב במעורב ירושלמי ועוד
- תנור – ניתן לצלות בכל וורסיה של רוטב או מרינדה, ואף בחום נמוך ואיטי, עטוף באלומיניום עד שמתקבלת פסטרמה ממש.
רצועות חזה העוף הטרי שלנו, מיוצרות מחזה עוף טרי שגודל בהקפדה ובהשגחה וטרינרית, תוך עד שהגיע להיות חזה העוף המושלם, בעל הטעמים הטבעיים, ללא הכימיקלים, נקי, מוקפד וארוז.
רצועות חזה עוף, הן מוצר המיועד לעזור לכם בהתארגנות מהירה לארוחה, מבלי להילחץ, כשהזמן דוחק, לאחר יום עבודה מעייף ועמוס, כשמגיעים אורחים באופן מפתיע ואתם צריכים להכין ארוחה מיידית ועוד. כדאי מאוד להכין כמה מארזים כאלה במקפיא, על כל מקרה שלא יהיה. הזמינו באתר ואנחנו כבר נגיע.
טיפ מהשף
מה מאפיין פילה בקר?
אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.
טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר
כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.
טיפ מהשף
"עם רצועות חזה עוף טרי של משק ארצי, כל מה שצריך זה להחליט על סגנון - שווארמה עוף, אסיאתי או עם פסטה - פשוט מקפיצים, מתבלים, מוסיפים לאורז, לפיתה או לנודלס ויש לכם מגוון של ארוחות במרחק כמה דקות של הכנה."
השף מאיר אדוני
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש