"חזה עוף טרי "משק ארצי
חזה עוף טרי, החלק הרזה ביותר בעוף, מתאים לטיגון והקפצה.
משקל מוערך למגשית 1 ק"ג.
מוצר זה ממותג "משק ארצי" - עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, ללא הורמונים וללא זרזי גדולה. עוף "משק ארצי" ניזון מתזונה צמחונית, בדיוק כמו בטבע!
טיפ מהקצב
חזה עוף טרי של משק ארצי, העוף היחיד שניזון בתזונה צמחונית וללא אנטיביוטיקה, מגיע אליכם כשהוא נקי מעצם ועור ומוכן לעבודה. ניתן לחתוך אותו באופנים שונים בהתאם להעדפות שלכם והוא ורסטילי ומאפשר לא מעט יצירתיות.
צורות הכנה
נתח דל שומן ואחד הפופולריים בישראל בשל טעמו העדין שמקבל כל תיבול באהבה
המשקל המשוערך המצויין מהווה משקל ממוצע לטווח.
הסיפור של חזה עוף טרי
אחד הדברים שהופכים את חזה העוף הטרי לאחד המאכלים האהובים ביותר בארץ ובעולם היא הוורסטיליות שלו. כמות המתכונים והתבשילים שניתן להכין איתו היא כמעט בלתי נגמרת וכמעט כל יום אפשר למצוא מתכון חדש שמחמיא לחזה עוף.. אין כמעט מקרר בישראל שלא תמצאו בו לפחות קופסא אחת של חזה עוף טרי, וזה רק יכול להצביע על האיכויות שיש בנתח.
כשמו כן הוא, חזה העוף מגיע מחלק החזה של התרנגולת, מה שתורם לרכות של העוף. אנשים רבים לא יודעים זאת, אך גם בנתח החזה ישנן עצמות וסחוסים שונים שאנחנו לא רוצים שיהיו אצלנו בצלחת. כאשר תרכשו מאיתנו חזה עוף טרי הקצבים המעולים שלנו יוציאו את העצמות עבורכם וינקו את חזה העוף כדי שתקבלו את הנתח מוכן לבישול והכנה באותו הרגע.
כיצד להכין חזה עוף?
האפשרויות להכנת חזה עוף טרי הן כמעט בלתי מוגבלות! אחד היתרונות הבולטים בחזה עוף טרי הוא היכולת שלו לספוג לתוכו טעמים רבים ומגוונים שיכולים להפוך כל ארוחה לחגיגה גדולה. גדולי השפים ממליצים להשקיע במרינדה ולתת לחזה העוף לשרות בה במשך כחצי שעה לפני שאתם מתחילים לבשל. המלצה שלנו – גוונו במרינדות בה תשרו את חזה העוף שלכם ותוכלו לגלות עולם חדש של טעמים.
גם אם החלטתם שלא להשרות את חזה העוף שלכם במרינדה זה לא אומר שלא תוכלו להנות מחזה עוף טרי וטעים. תוכלו להוסיף חזה עוף למנות מוקפצים ואורז, לבשל אותו בתנור, להקפיץ על המחבת, לצפות בפרורי לחם ולטגן ואפילו להשתמש בהם כתוספת חדשה ומפתיעה במנגל הבא שלכם.
טיפ נוסף שיש לנו לתת לכם בנוגע לבישול והכנה של חזה עוף טרי הוא לשים לב לזמן הבישול. חזה עוף הוא נתח בעל כמויות שומן נמוכות יחסית בהשוואה לנתח עוף ובשר אחרים, מה שאומר כי במידה ותבשלו את חזה העוף יותר מדי הוא עלול להתייבש ולאבד מהטעמים המעולים שלו.
טיפ מהשף
מה מאפיין פילה בקר?
אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.
טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר
כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.
טיפ מהשף
"לחזה עוף טרי יש לא מעט אפשרויות הכנה, אך מכיוון שהוא דל בשומן צריך לשמור לבשל אותו במדויק כדי שלא יתייבש ויאבד מטעמיו, בוודאי כאשר מכינים אותו בתנור. חצי שעה במקרר בתוך משרה לרוב יעניקו לו עומק טעמים ועסיסיות, אפילו כשמקפיצים שניצל."
השף מאיר אדוני
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש