טרטר סינטה וקרקר דואה | דניאל אמון
לטרטר בקר-
עלי זעתר טרי קצוץ
2 שאלוט קצוץ
5 ענפי פטרוזליה קצוצה
1 כפית סומאק
חופן פיסטוק קצוץ
1 צילי אדום קצוץ
הכנה-
מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים שמן זית ומלח.
קרקר דואה מרכיבים-
3 כוסות קמח רגיל - או קמח ללא גלוטן
1 כוס מים
3 כפות שמן זית
כפית מלח
כפית דואה
הכנה-
מערבבים את כל המרכיבים יחד.
שמים 200 גרם מהבלילה בין 2 ניירות אפייה ומרדדים. ( פותחים את הנייר העליון)
אופים על 180 מעלות כ20 דק.
הגשה-
ניתן לשבור לחתיכות קטנות את הקרקר ולהניח מעט מעל מהטרטר.
ניתן להגיש בצלחת את הטרטר ועל את הקרקר
מומלץ לסחוט עגבנייה מעל.
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש