טרטר סינטה וקרקר דואה | דניאל אמון
טרטר סינטה וקרקר דואה | דניאל אמון

טרטר סינטה וקרקר דואה | דניאל אמון

לטרטר בקר-


100 גרם סינטה קצוצה

 עלי זעתר טרי קצוץ

2 שאלוט קצוץ
5 ענפי פטרוזליה קצוצה
1 כפית סומאק
חופן פיסטוק קצוץ
1 צילי אדום קצוץ

הכנה-
מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים שמן זית ומלח.
קרקר דואה מרכיבים-
3 כוסות קמח רגיל - או קמח ללא גלוטן


1 כוס מים
3 כפות שמן זית
כפית מלח
כפית דואה


הכנה-
מערבבים את כל המרכיבים יחד.
שמים 200 גרם מהבלילה בין 2 ניירות אפייה ומרדדים. ( פותחים את הנייר העליון)
אופים על 180 מעלות כ20 דק.

הגשה-
ניתן לשבור לחתיכות קטנות את הקרקר ולהניח מעט מעל מהטרטר.
ניתן להגיש בצלחת את הטרטר ועל את הקרקר
מומלץ לסחוט עגבנייה מעל.