סיר ישראלי – תבשיל פרגיות פריקה ובצלים בסיר אחד | מאיר אדוני
מצרכים:
מארז 1 ק"ג פרגיות טריות של משק ארצי ללא אנטיביוטיקה והורמונים
כף מלח
כפית פלפל
10 יחידות בצלי שאלוט חצויים או יחידה אחת של בצל סגול גדול חתוך גס
3 שיני שום
500 גרם פריקה
כפית בהרט
800 מ"ל מים רותחים
אופן ההכנה:
- בסיר רחב צורבים את הפרגיות של משק ארצי משני הצדדים עד להזהבה (גם אם לא מוכן מבפנים).
- נתבל במלח ופלפל שחור תוך כדי הצריבה ונוציא לצלחת בצד.
- באותו הסיר נחמם שמן זית ונוסיף בצלצלי שאלוט ופריקה עד להזהבה. נוסיף את השום והתבלינים ונערבב.
- נוסיף מים רותחים לסיר ונבשל עם מכסה כ-25 דקות על אש נמוכה או עד שהפריקה סופג את כל הנוזלים.
- לאחר שנוריד מהאש, נעטר בבצל ירוק קצוץ וזילוף קל של שמן זית.
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש