"סטייק פרגית טרי "משק ארצי

סטייק פרגית טרי הוא ירך מפורקת מן העצמות, נקיה, מקוצבת ומוכנה להכנה.

משקל מוערך למגשית 900 גרם.

מחיר סופי יקבע לאחר שקילה. 

מוצר זה ממותג "משק ארצי" - עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, ללא הורמונים וללא זרזי גדולה. עוף "משק ארצי" ניזון מתזונה צמחונית, בדיוק כמו בטבע! 

89.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

סטייק פרגית טרי של משק ארצי, העוף היחיד שניזון בתזונה צמחונית וללא אנטיביוטיקה, הוא למעשה ירכיים של פרגית מפורקות במדויק מהעצמות. כך מתקבל סטייק פרגית עסיסי ומלא בטעם, שניתן להכין על המחבת, בתנור או על האש.

 

הסיפור של סטייק פרגית

סטייק פרגית איכותי ועסיסי, מהווה כבחירה המושלמת להכנת ארוחה מהירה וטעימה - אשר נחשבת כמועדפת ואהובה הן על ילדים והן על מבוגרים רבים.

זמן ההכנה של סטייק פרגית הינו קצר במיוחד ובמידה והנתחים חתוכים דק - ניתן ליהנות מהתוצאה המושלמת – וזאת, ללא צורך בפעולות הכנה או בהתעסקות מקדימה.

מה חשוב לדעת על סטייק פרגית?

סטייק פרגית, הוא למעשה ירך אשר מפורקת מהעצמות וחתוכה דק – מה שהופך אותו למעשה למינוט סטייק אופטימאלי, להכנה פשוטה ומהירה בבית. כאשר רוכשים סטייק פרגית, ההמלצה היא לוודא שהנתחים חתוכים דק במיוחד.  

איך מכינים סטייק פרגית?

ניתן להכין את סטייק הפרגית על גבי מחבת או בתנור – בכדי ליהנות מהטעמים המופלאים, ממש אין צורך לטרוח ולהדליק את הגריל (למרות, שיש גם לא מעט אנשים אשר אוהבים להכין סטייק פרגית "על האש" – ולו בשל פעולת הצלייה המהירה).

קיימת אפשרות למצוא בקלות, מגוון רחב של מתכונים להכנת סטייק פרגית, רובם מבוססים על הכנת משרה אשר כולל שמן זית ותערובות שונות של תבלינים – ככלל, אם אתם מכינים משרה, ההמלצה היא להשרות את סטייק הפרגית למשך פרק זמן של כחצי שעה.

ישנם גם לא מעט מתכונים להכנת סטייק פרגית בתנור – כאשר, תפוחי אדמה קטנים או חתוכים כתוספת, יכולים לייצר ארוחה מושלמת, טעימה ומשביעה במיוחד.  

חשיבות בחירת בשר סטייק פרגית מובחר

סטייק פרגית מהווה כבסיס לארוחה אהובה, טעימה, מזינה ומועדפת על ישראלים רבים בפרק זמן קצר ועם מינימום של התעסקות או עבודת הכנה.

יחד עם זאת, בכדי ליהנות מהטעם הנפלא ומעסיסיות ברמה המצופה, קיימת חשיבות גבוהה לבחור את הבשר בצורה מוקפדת ונבונה.

 

צורות הכנה

נתח רך ועסיסי של פרגית מובחרת משק ארצי

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"סטייק פרגית טרי הוא חומר גלם אידיאלי לרולדת עוף. מכינים מילוי שאוהבים מירקות שורש ואורז למשל, מניחים מעל סטייקים של פרגית שמונחים על נייר אפיה שמתחתיו נייר אלומיניום. מגלגלים לגליל ומכניסים לתנור לשעה. פותחים, מניחים מעל מצע של תפוחי אדמה, ירקות ותבלינים, מוזגים ציר ומכניסים לתנור לעוד שעה – תענוג!"

השף מאיר אדוני

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. 02-9906886