סטייק פרגית טרי

סטייק פרגית טרי הוא ירך מפורקת מן העצמות, נקיה, מקוצבת ומוכנה להכנה.

משקל מוערך ליחידה 0.7 ק״ג.

74.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

סטייק פרגית טרי של משק ארצי, העוף היחיד שניזון בתזונה צמחונית וללא אנטיביוטיקה, הוא למעשה ירכיים של פרגית מפורקות במדויק מהעצמות. כך מתקבל סטייק פרגית עסיסי ומלא בטעם, שניתן להכין על המחבת, בתנור או על האש.

צורות הכנה

נתח רך ועסיסי של פרגית מובחרת משק ארצי

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"סטייק פרגית טרי הוא חומר גלם אידיאלי לרולדת עוף. מכינים מילוי שאוהבים מירקות שורש ואורז למשל, מניחים מעל סטייקים של פרגית שמונחים על נייר אפיה שמתחתיו נייר אלומיניום. מגלגלים לגליל ומכניסים לתנור לשעה. פותחים, מניחים מעל מצע של תפוחי אדמה, ירקות ותבלינים, מוזגים ציר ומכניסים לתנור לעוד שעה – תענוג!"

השף מאיר אדוני

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886