רצועות עוף בקשיו | גלי סיל

מצרכים:
1/2 קילו רצועות חזה עוף להקפצה של משק ארצי
2 כפות קורנפלור
1 כף תבלין גריל עוף
200 גרם קשיו קלוי
2 כפות שמן
1 בצל חתוך לרצועות
2 שיני שום פרוס
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 גזרים חתוכים לרצועות

לרוטב:
4 כפות סויה
1 כף דבש
2 כפות צ׳ילי מתוק

לקישוט:
שומשום
פרוסות צ׳ילי חריף

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את רצועות העוף עם הקורנפלור ותבלין גריל עוף, נותנים לזה לנוח בצד.
בינתיים שמים שמן במחבת ווק ומוסיפים את הקשיו, מטגנים קלות ממש כמה דקות ומוציאים מהאש לצלחת להתקרר בצד

באותה ווק  שמים שום ובצל, מטגנים מספר דקות ומוסיפים את הגזר והפלפלים עד שהירקות מתרככים, חשוב לערבב כל הזמן כדי שלא יישרף.

כשהירקות התרככו מעט מוסיפים את רצועות העוף המצופות עד שצבעם הופך מורוד ללבן.

מוסיפים את הרטבים, מערבבים כל הזמן ולבסוף מוסיפים את הקשיו שטיגנו קלות לפני, מערבבים מעט ומעבירים לצלחת הגשה, ניתן לפזר שומשום וצ׳ילי פרוס מעל העוף.


המלצת הגשה לצד אורז לבן.