קונכיות כבד קצוץ | ארז שאול
כבד קצוץ בקונכיות טורטייה
(מתאים לכמות של 30 תחתיות)
מצרכים:
- חצי קילו כבד עוף טרי
- 3 ביצים קשות
- 1 כף רסק תפוחים
- 1 כף סילאן
- 2 בצלים קצוצים
- חבילת טורטיות
- לעיטור: ריבת אוכמניות/ בצל/ פירות יער
- תבנית שקעים
אופן הכנה:
- שוטפים היטב את הכבד.
- מניחים את הכבד על גבי רשת ומפזרים מעליו מלח על מנת שכל הנוזלים יצאו מהכבד. משאירים למשך 20 דקות ואז שוטפים ומייבשים היטב.
- בזמן שהכבד על המסננת, מטגנים את הבצלים עד להזהבה ושומרים בצד.
- באותה המחבת מטגנים את הכבד ולאחר מכן מצננים אותו.
- מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים חוץ מהריבה ומעבדים עד לקבלת המרקם הרצוי. אני ממליץ לא לטחון יותר מידי.
- מוסיפים מלח במידת הצורך, לאחר הערבוב.
להכנת הקונכיות:
- חותכים לפי המספר הרצוי את הטורטייה באמצעות חותכן עגול בגודל המתאים.
- מניחים כל עיגול מעל שקע בתבנית שקעים ומוחצים אל תוך השקע.
- ניתן לרסס מעט שמן.
- מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 15 דקות בחום של 170 מעלות.
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש