כבד עוף טרי

חלק פנים, מומלץ להגדלת תצרוכת הברזל באמצעות תזונה.

משקל מוערך למגשית 0.8 ק״ג.

מחיר מיוחד 29.90 ש״ח מחיר רגיל 39.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

לכבד עוף טרי של משק ארצי, העוף היחיד שניזון בתזונה צמחונית וללא אנטיביוטיקה, יש לא מעט יתרונות תזונתיים, אבל התזונה הצמחונית של העוף מעניקה לו יתרון עצום בטעם. בקצביה אנו מנקים את הכבד כדי שיהיה מוכן להכנה. זה מוצר רגיש ולכן אני ממליץ להשתמש בו עד 24 שעות מהרגע שהכנסתם אותו למקרר.

צורות הכנה

חלק פנים פופולרי מאוד ומקור עשיר לחלבון, ברזל וויטמין B12

הסיפור של כבד עוף טרי

כפי שאתם בוודאי יודעים, כבד עוף הוא אחד מהחלקים הפנימיים של העוף והוא אחד מנתחי הבשר הפופולריים ביותר. עדות ועמים שונים ברחבי העולם משתמשים בכבדי העוף לבישול ואכילה כבר מאות שנים, והעובדה שהמאכל לא איבד מהפופולאריות שלו אכן מעידה בטובתו.

חשוב לדעת כי בדומה לכל בשר או בשר עוף אחר, גם את כבד העוף חשוב לנקות היטב לפני הבישול והאכילה. על מנת להסיר לכם דאגה אחת מהראש, אנחנו ננקה עבורכם את כבדי העוף לאחר ההזמנה על מנת שתקבלו כבדים שתוכלו לבשל ברגע שתחזרו הביתה ויעלה לכם החשק לארוחת כבדים מפנקת וטעימה.

 

כיצד להכין כבד עוף?

ישנן כמה דרכים מקובלות להכין כבד עוף טרי וטעים. שיטה הכי פופולארית היא טיגון של הכבדים יחד עם משרה וירקות נוספים. במרבית המקרים, נהוג להקפיץ את הכבדים עם בצלים וירקות שורש אחרים שמחמיאים לטעמי הכבד החזקים. בנוסף, ישנם לא מעט אנשים שמכינים מכבדי העוף ממרח כבד קצוץ..

ההכנה של כבדי עוף היא מהירה יחסית, מה שאומר שלא תצטרכו לעמוד שעות ארוכות מעל המחבת או הסירים שלכם. נהוג לבשל את הכבד עד שהבשר מקבל גוון חום – בהיר. תוכלו להכין את כבד העוף שלכם במגוון דרכים החל מהקפצה קלה במחבת חמה, דרך בישול זריז על המנגל ואפילו להשתמש בהם כתוספת בשרית מיוחדת בתבשיל קדרה חורפי.

אחד הדברים שאנשים לא ממש יודעים על כבד עוף היא העובדה שמרינדות ומשרות יכולות ממש להחמיא לו. אנחנו נוהגים לחשוב על בשר כבד כבשר בעל נוכחות דומיננטית מספיק בשביל עצמו, אך אתם תהיו מופתעים לדעת מה השרייה קצרה במרינדה איכותית יכולה לעשות לו. אנחנו מזמינים אתכם לצאת קצת מהשגרה ולנסות לגוון את דרכי ההכנה של כבד העוף שלכם.

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"בין אם מטוגן בבצלים, או כבד קצוץ, אין לכם מושג עד כמה משרה מוקדם, אפילו רק של שעה במקרר, עושה פלאים לטעם של הכבד ומעשיר אותו אפילו יותר."

השף מאיר אדוני

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886