נתח סינטה צרוב בחרדל ודבש | רוני כהן
נתח סינטה צרוב בחרדל ודבש | רוני כהן

נתח סינטה צרוב בחרדל ודבש | רוני כהן

1-1.5 ק״ג סינטה 
(ניתן לקשור בחוט אל לא חובה)
מעט שמן זית לטיגון

2 כפות דבש
1 כף חרדל
1 כפית חרדל דיז׳ון
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית עלי טימין

מחממים תנור ל200 מעלות.
מחממים שמן זית במחבת על החום הגבוה ביותר.
מטגנים את נתח הסינטה כ2 דקות מכל צד עד שמתקבל צבע שחום ויפה.
מעבירים את הנתח לרשת, מערבבים בקערה דבש, חרדל, מלח, פלפל, טימין ומורחים בנדיבות על הסינטה מכל צדדיה.
מכניסים לצנור ל20 דקות, מוציאים לצינון של 20 דקות נוספות (ההמתנה חשובה) ופורסים לפרוסות דקות בעזרת סכין.