שניצל מצופה קלאסי מוכן לטיגון קפוא משק ארצי

שניצל עוף עשוי מחזה עוף שנפרס דק דק, נוקה וצופה בעבודת יד בפירורי לחם טריים וקריספים בדיוק כמו בבית.  עוף של משק ארצי שגדל ללא אנטיביוטקיה והורמונים, עם 100% תזונה צמחית כמו בטבע. 

משקל מוערך למארז כ-700 גרם. 

מוצר קפוא. אין צורך להפשיר פני השימוש.

מחיר מיוחד 59.90 ש״ח מחיר רגיל 69.90 ש״ח
למארז (700 גרם)

טיפ מהקצב

דאגנו לקצר לכם את זמן העבודה במטבח ולכם נשאר רק לטגן את השניצל ולהנות מהטעמים המשובחים.

צורות הכנה

הסיפור של שניצל עוף

ב"משק ארצי",  לקחנו את גידול העופות צעד אחד קדימה. משק ארצי, היא החברה היחידה בארץ, המגדלת ומשווקת עוף צמחוני.

העוף ניזון בתזונה צמחונית בלבד, העשויה תירס, סויה, חיטה ושעורה, ומשק ארצי הוציא מכלל שימוש את האנטיביוטיקה, הכימיקלים וזרזי גדילה. העוף מבוקר בבקרות איכות, וטיפול וטרינרי מוקפד.

המחשבה העומדת מאחורי האהבה אותה אנו מרעיפים על העופות שלנו, היא הדאגה לתזונתם הבריאה והאיכותית, שתונח על צלחתם של לקוחותינו.

משק ארצי, משווק את כל חלקי העוף, לרבות, כבדים, שוקיים, לבבות, כנפיים, פרגיות ועוד.

 

שניצל עוף מצופה 

השניצל, עשוי מפרוסות חזה עוף, שהוא החלק הרזה ביותר בעוף, מצופה בפירורי לחם ומוכן לטיגון.

שניצל עוף, הוא אחת המנות הנפוצות בישראל, בכל מגזר ובכל עדה.

מי שמע על מישהו שאינו אוהב שניצל?

ניתן לאכול אותו בבגט בתוספת חומוס, צ'פס, סלט, ואותו הדבר גם בפיתה, ניתן גם לאכול אותו כארוחת מאמא על צלחת, עם פירה או צ'יפס, ארוחת צהריים של לפני כניסת שבת, ארוחה לחיילים שלנו, שמגיעים לסוף שבוע, רעבים מהשטח. בקיצור, אוכל של בית.

 

אופי ההכנה של שניצל עוף מצופה 

את השניצל יש לאחסן בהקפאה עד לשימוש.

להוציא מספר דקות לפני הטיגון (אין צורך בהפשרה) ולטגן בשמן חם. 

לאחר הטיגון מומלץ להניח על רשת לצינון על מנת לשמור על הקריספיות של השניצל.

 

 

 

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

את שניצל העוף המצופה של 'משק ארצי' אני ממליץ לטגן בשמן חם עד שהשניצל זהוב וקריספי, ולסיום להוסיף גרידת ליים מעל או לסחוט לימון על מנת להדגיש את הטעמים. 

 

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. 02-9906886