שניצל עוף טרי משק ארצי

חזה עוף פרוס דק, טרי, מקוצב כהלכה ונקי להכנה מהירה.

משקל מוערך למגשית 1 ק"ג.

64.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

שניצל עוף טרי של משק ארצי, העוף היחיד שניזון בתזונה צמחונית וללא אנטיביוטיקה, הוא פרוסות דקות של חזה עוף מוכנות להכנה ולא רק לשניצלים

צורות הכנה

הסיפור של שניצל עוף טרי

ב"משק ארצי",  לקחנו את גידול העופות צעד אחד קדימה. משק ארצי, היא החברה היחידה בארץ, המגדלת ומשווקת עוף צמחוני.

העוף ניזון בתזונה צמחונית בלבד, העשויה תירס, סויה, חיטה ושעורה, ומשק ארצי הוציא מכלל שימוש את האנטיביוטיקה, הכימיקלים וזרזי גדילה. העוף מבוקר בבקרות איכות, וטיפול וטרינרי מוקפד.

המחשבה העומדת מאחורי האהבה אותה אנו מרעיפים על העופות שלנו, היא הדאגה לתזונתם הבריאה והאיכותית, שתונח על צלחתם של לקוחותינו.

משק ארצי, משווק את כל חלקי העוף, לרבות, כבדים, שוקיים, לבבות, כנפיים, פרגיות ועוד.

 

שניצל עוף טרי

השניצל, עשוי מפרוסות חזה עוף, שהוא החלק הרזה ביותר בעוף. מקורו של השניצל באוסטריה, אלא שבמתכון המפורסם, הוא עשוי חזה עגל. את השניצל טובלים בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים.

שניצל עוף טרי, הוא אחת המנות הנפוצות בישראל, בכל מגזר ובכל עדה. ההבדל היחיד הוא בתיבול.

מי שמע על מישהו שאינו אוהב שניצל?

ניתן לאכול אותו בבגט בתוספת חומוס, צ'פס, סלט, ואותו הדבר גם בפיתה, ניתן גם לאכול אותו כארוחת מאמא על צלחת, עם פירה או צ'יפס, ארוחת צהריים של לפני כניסת שבת, ארוחה לחיילים שלנו, שמגיעים לסוף שבוע, רעבים מהשטח. בקיצור, אוכל של בית.

 

שימושים ואופני הכנה בשניצל עוף טרי

חזה עוף טרי הוא החלק הכי ורסטילי בעוף. הוא מתאים לכל המתכונים ובכל צורות הבישול.

  • גריל – כפרוסות שניצל צלויות ואפילו כקוביות בשיפוד
  • בישול – כל תבשיל בעל רוטב, מקבל בחום את חזה העוף
  • הקפצה – כל סוגי ההקפצה, אם תאילנדי, אם סיני, אם מזרחי, הכל הולך
  • טיגון – כשניצל כמובן, בעשרות תיבולים שונים
  • בתנור – אפשרי, פחות מומלץ, היות והוא נוטה להתייבש במהירות
  • טחון – קציצות על כל סוגיהן

 

הקצביה של משק ארצי, מנקה את שניצל העוף הטרי מעצמות ומעור, ואורזת אותו בצורה אחידה על גבי מגש, המוכן להיכנס למקפיא שלכם.

 

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"להסביר לכם איך להכין שניצל אני בטח לא צריך, אבל מה עושים עם שניצלים מאתמול? נכון שכיף לחמם אותם ולהכניס לפיתה עם מיונז ופרוסות עגבנייה מומלחות, אבל אם תחתכו אותם לפרוסות דקות ותפזרו על סלט עשיר – מחכה לכם הפתעה נעימה ביותר."

השף מאיר אדוני

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. 02-9906886