"פילה עוף טרי "משק ארצי

פילה עוף טרי הוא החלק המובחר, הרך והעסיסי ביותר בחזה העוף.

משקל מוערך למגשית 500 גרם.

מחיר סופי יקבע לאחר שקילה. 

מוצר זה ממותג "משק ארצי" - עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, ללא הורמונים וללא זרזי גדולה. עוף "משק ארצי" ניזון מתזונה צמחונית, בדיוק כמו בטבע! 

 

64.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

פילה העוף הטרי של משק ארצי, העוף היחיד שניזון בתזונה צמחונית וללא אנטיביוטיקה, חתוך, נקי ומוכן להכנה ללא שום צורך בעבודה נוספת מצדכם. מגיע אליכם על מגש, פרוס לנתחים קטנים המתאימים להכנת שניצלונים, רצועות להקפצה או בתבשילים שאינם מצריכים זמן הכנה רב.

צורות הכנה

החלק של פילה עוף ממוקם בין בית החזה לחזה והוא החלק הרך ביותר של חזה העוף.
המשקל המשוערך המצויין מהווה משקל ממוצע לטווח.

 

הסיפור של פילה עוף טרי

פילה עוף טרי נחשב לכוכב אמיתי במטבח הישראלי, ולא בכדי, נתח העוף העדין והעסיסי מהווה כבסיס למאכלי ילדים אהובים, לתבשילי גורמה איכותיים, למאכלי עדות פופולאריים וניתן לשלב אותו בעוד שורה ארוכה של מאכלים.
אחד מהיתרונות של פילה העוף הטרי, מעבר לטעמו הנפלא ולמרקם הרך והנעים, טמון בכך שהוא אינו זקוק לזמן בישול ארוך – כך שמרבית המאכלים המבוססים על הפילה, דורשים זמן הכנה קצר במיוחד.

אבל, רגע לפני שאתם מחליטים אם לצרוב אותו על המחבת ולהוסיף רוטב מעניין, אם להשתמש בו להכנת שניצלונים עסיסיים, אם להכין באמצעותו מוקפצים או אם לשלב אותו בסלט עשיר..
קיימת חשיבות גבוהה להקפיד ולבחור את פילה העוף בתבונה – כידוע, לאיכות הנתח, תהיה השפעה הן על טעמם של המאכלים והן על הערכים התזונתיים.

 

איך לבחור פילה עוף טרי?

ראשית כל, חשוב להבין כי פילה עוף, הוא חלק צר וארוך אשר הממוקם בין בית החזה לחזה - הפילה נחשב לחלק הרך והעדין ביותר של חזה העוף.  
בעת בחירת פילה עוף טרי, מומלץ לוודא שהעוף ניזון מתזונה שהיא מאה אחוז צמחית, ללא אנטיביוטיקה והורמונים.
יש לוודא שהפילה מגיע נקי, חתוך, פרוס לנתחים קטנים ולמעשה, מוכן להכנה – מה שיכול לחסוך ממכם עבודה ולייעל את כל הליך הכנת הארוחה.
כידוע, במרבית המאכלים המבוססים על פילה עוף, נעשה שימוש בנתחים קטנים ודקים ולכן, מומלץ לבדוק שהחיתוך מתבצע בצורה הנכונה והמתאימה.

 

כיצד להכין פילה עוף טרי?

ראשית כל, ההמלצה היא להוציא את הפילה הטרי מהמקרר כרבע שעה לפני ההכנה.
בשלב הבא, ניתן כמובן להשרות אותו במרינדה, לחתוך אותו או לבצע כל פעולת הכנה אחרת לפני שאתם מטגנים, מקפיצים, צולים או מבשלים.
חשוב להדגיש, כי פילה עוף טרי אומנם אינו מצריך זמן הכנה ארוך, אבל כמובן, שקיימת חשיבות גבוהה להקפיד ולבשל אותו במלואו.

אז זה הסיפור של פילה העוף הטרי, אשר עומד מאחורי כל כך הרבה מאכלים נפלאים ואהובים ועכשיו, כל מה שנותר לאחל לכם, זה בתיאבון!

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"פילה עוף טרי הוא נתח עוף עדין ועסיסי שלא צריך זמן הכנה ארוך, אבל חשוב לבשל אותו במלואו כמובן.

כדאי להוציא אותו כרבע שעה לפני ההכנה מהמקרר.

ניתן לצרוב אותו על מחבת, למוקפצים או לסלטים.
קימוח לפני ההכנה ישמור על העסיסיות של הנתח וגם יוסיף להסמכה במקרה של תבשילים."

השף מאיר אדוני

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. 02-9906886