טומהוק בתנור ברוטב ירוקים | רוני כהן
לרוטב-
3 בצלי שאלוט
2 שיני שום
1 פלפל חריף ירוק
חופן קטן של פטרוזיליה (עם הגבעולים)
חופן קטן של כוסברה (עם הגבעולים)
1 לימון סחוט
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כוס שמן זית
קוצצים את הבצל, השום, הפלפל החריף, פטרוזיליה והכוסברה (אפשר גם במעבד מזון).
מעבירים לקערה, מוסיפים לימון,מלח, פלפל שחור ומערבבים טוב, מוסיפים שמן זית ומערבבים שנית, מניחים בצד כחצי שעה.
לסטייק-
סטייק טומהוק
מעט מלח גס
מעט פלפל שחור גרוס
מעט שמן זית
מוציאים את הטומהוק מהמקרר חצי שעה לפני ההכנה, ומפזרים מעט מלח ופלפל משני הצדדים.
מחממים תנור ל200 מעלות.
מחממים מעט שמן זית במחבת עד שמתחילים לעלות מעט אדים ומניחים את הסטייק- צורבים כדקה וחצי מכל צד ומעבירים לתנור לרבע שעה.
מוציאים ומניחים על קרש, ממתינים 10 דקות ופורסים.
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש