קרפ'ציו פילה קדמי | מאיר אדוני
מצרכים (2 סועדים):
פילה קדמי מרלן טרי 200 גרם
שמן זית
חומץ בלסמי מצומצם
מלח גס
פלפל גרוס
גרידת ליים או לימון
עלי רוקט
טוסטונים
אופן ההכנה:
נחתוך את הפילה לפרוסות דקיקות ונסדר על הצלחת
נתבל במלח גס, פלפל גרוס, גרידת לימון או ליים
נזלף מעל שמן זית ומעט בלסמי מצומצם
נסדר את עלי הרוקט בחופשיות
ונקבל מנה קלילה וטעימה שגם תרשים האורחים שלכם בקלות!
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש