קרפ'ציו פילה קדמי | מאיר אדוני

מצרכים (2 סועדים):

פילה קדמי מרלן טרי 200 גרם

שמן זית

חומץ בלסמי מצומצם

מלח גס

פלפל גרוס

גרידת ליים או לימון

עלי רוקט

טוסטונים

 

אופן ההכנה:

נחתוך את הפילה לפרוסות דקיקות ונסדר על הצלחת

נתבל במלח גס, פלפל גרוס, גרידת לימון או ליים

נזלף מעל שמן זית ומעט בלסמי מצומצם

נסדר את עלי הרוקט בחופשיות 

ונקבל מנה קלילה וטעימה שגם תרשים האורחים שלכם בקלות!

קרפצ'יו מפילה קדמי