קציצות עוף רכות ומטריפות | ורד ג'יקובס

קציצות עוף מטריפות | ורד ג'יקובס

מארז 500 גרם עוף טחון משק ארצי
תפו״א אחד מגורד וסחוט היטב
גזר אחד מגורד
2 שיני שום כתושות
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
1 בצל שאלוט קצוץ
1 בצל לבן קצוץ
ביצה
כפית שטוחה כורכום
מלח
פלפל שחור
צ׳ילי גרוס

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל הלבן עד שזהוב , שמים בצד
מערבבים היטב את כל המרכיבים, יחד עם הבצל המטוגן
לוקחים כף גדושה של התערובת ויוצרים קציצה
משטחים מעט (עובדים עם ידיים רטובות)
מחממים שמן במחבת (1/4 כוס מספיק) עדיף במחבת נון סטיק
מטגנים מצד אחד עד שזהוב ואז הופכים

מוציאים לצלחת בצד

וטורפים בתאבון