עוף שלם בתנור | השף מאיר אדוני
עוף שלם בתנור | השף מאיר אדוני
מרכיבים:
עוף שלם של משק ארצי שגדל ללא אנטיביוטיקה והורמונים, בתזונה צמחית בדיוק כמו בטבע.
כוס עשבי תיבול לבחירתכם - מרווה, רוזמרין, טימין, אורגנו, זעתר
2 לימונים
ראש שום חצוי
חבילת 1 ק"ג מלח גס
פחית שימורים ריקה ונקייה
אופן הכנה:
- נשבץ מתחת לעור חצי כוס עשבי התיבול
- נתבל בלימון מכל הצדדים ונכניס לתוך העוף את שאר עשבי תיבול וראש שום חצוי
- נוסיף מעל גרידת לימון ושמן זית
- תוך סיר עמוק נשים חבילת מלח גס ונעשה חור באמצע
- מנקים פחית שימורים מעטיפה ותכולה, מכניסים למרכז העוף ומעמידים בתוך הסיר.
- נכניס לתנור\טאבון בחום של 200 מעלות למשך 40 דקות
- מגישים שלם או חותכים וסוחטים מעט לימון מעל.
הצעת הגשה: להגיש עם צ'יפס, רטבים ולאכול עם הידיים
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש