עוף שלם במלח וחרדל | עודד טלמור
משרים עוף שלם במלח וחרדל לילה במקרר, על רשת פתוחה.
למחרת מוסיפים מספר ירקות, גזר בצבעים, סלרי, בצל, קצת שמן זית ומלח-בשלנים.
את העוף מניחים על רשת אחרי שמורחים אותו בשמן זית ומלח-בשלנים.
לוקחים שומן בקר מזוקק ומכניסים לתוך העוף (לפחות 250 גרם).
מוסיפים טימין או עשבי תיבול אחרים.
את ירקות השורש מניחים בתבנית מתחת לרשת.
מכניסים לתנור על 220 מעלות ל-50 דקות.
אחרי שמעבירים את הירקות לצלחת הגשה לוקחים את כל הג׳וס שנשאר בתבנית,
מוסיפים לו כף חרדל דיז'ון ושתי כפות מיץ לימון, מערבבים היטב ויוצרים רוטב מדהים. מסננים דרך מסננת.
חותכים את העוף ומניחים על ירקות השורש ואת הרוטב מעל.
בתאבון.

לעמוד המוצר

The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש