בולונז אסייאתי בקלי קלות | גלית בר
בולונז אסייאתי בקלי קלות | גלית בר

בולונז אסייאתי בקלי קלות | גלית בר

מרכיבים:

500 גרם בשר טחון 20% של חוות הבוקרים

חבילת ספגטי מספר 8 או כל סוג שאוהבים מוכן לפי הוראות יצרן

אפונה קפואה

שום כתוש

 

לרוטב:

כף מירין

כף סויה רגילה כף

סויה מתוקה/כהה 

כפית סוכר חום /דקלים למי שיש עוד יותר טוב

צ׳ילי חריף/ שמן צ'ילי למי שאוהב

 

מטגנים את הבשר עם שמן קנולה עד שאין נוזלים והוא מקבל צבע יפה ושחום.

אחרי כמה דקות מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים היטב .

מוסיפים את האפונה הקפואה ואת הפסטה המבושלת

מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב ומוסיפים מעל הכל

מערבבים היטב מספר דקות - ובתאבון!