בולונז אסייאתי בקלי קלות | גלית בר
מרכיבים:
500 גרם בשר טחון 20% של חוות הבוקרים
חבילת ספגטי מספר 8 או כל סוג שאוהבים מוכן לפי הוראות יצרן
אפונה קפואה
שום כתוש
לרוטב:
כף מירין
כף סויה רגילה כף
סויה מתוקה/כהה
כפית סוכר חום /דקלים למי שיש עוד יותר טוב
צ׳ילי חריף/ שמן צ'ילי למי שאוהב
מטגנים את הבשר עם שמן קנולה עד שאין נוזלים והוא מקבל צבע יפה ושחום.
אחרי כמה דקות מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים היטב .
מוסיפים את האפונה הקפואה ואת הפסטה המבושלת
מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב ומוסיפים מעל הכל
מערבבים היטב מספר דקות - ובתאבון!
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש