אסאדו מתובל בתנור עם ערמונים ויין | עינב חקון
אסאדו מתובל בתנור עם ערמונים ויין
נתח במשקל 2 ק"ג, מתובל וכל שנשאר הוא להוסיף נוזלים ולהכניס לתנור!
מצרכים:
2 ק”ג נתח אסאדו מתובל של חוות הבוקרים
5 גזרים חתוכים לחצי
3 חבילות ערמונים
10 בצלי שאלוט
2 ראשי שום
חופן ענפי אורגנו ותימין טריים
כף מלח, כף פלפל שחור גרוס
מערבבים בקערית:
כוס יין אדום
רבע כוס סילאן
כוס מים רותחים
הכנה:
מחממים תנור 190 מעלות טורבו
מסדרים את נתח האסאדו בסיר רוסטר יחד עם הירקות.
מפזרים על נתח האסאדו מלח ופלפל שחור מוסיפים את הירקות והערמונים שופכים את הרוטב מעל הכל, מניחים על הנתח אורגנו ותימין ומכסים בנייר אפייה רטוב מעט ומעל נייר כסף ומכסה הסיר .
מכניסים לתנור ל-40 דקות.
לאחר מכן עוברים לתוכנית סטטי חום עליון ותחתון למשך 4 שעות בחום 160 מעלות.
מסירים את הכיסוי ואופים 30 דקות נוספות בחום 180 מעלות להשחמה של החלק העליון .
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש