כנפי עוף טרי

כנפי עוף טרי מתאימות כמעט לכל צורות הבישול והצלייה.

משקל מוערך ליחידה 0.7 ק״ג.

14.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

כנפי עוף טרי של משק ארצי, העוף היחיד שניזון בתזונה צמחונית וללא אנטיביוטיקה, מגיעות שלמות, אך ניתן בקלות לחצות אותו על ידי חיתוך בין שתי עצמות הכנף. אני ממליץ להתחיל לעבוד איתן רק אחרי בישול מהיר של 3 דקות במים רותחים.

צורות הכנה

הכנפיים אמנם בעלות מעט בשר יחסית, אך הן עסיסיות ביותר ובעלות טעם נפלא, נאכלות בדרך כלל עם העור
מגשית כנפי עוף שוקלת בין 0.8 ל1.2
המשקל המשוערך המצויין מהווה משקל ממוצע לטווח.

 

הסיפור של כנפי עוף טרי

מי לא אוהב כנפי עוף? המאכל הכביכול פשוט הזה שכל כך כיף לחלוק עם האנשים שאנחנו אוהבים הפך לאחד הכוכבים העולים של המטבח הישראלי בשנים האחרונות. קשה להצביע בדיוק על סוד הקסם של הכנפיים. אולי זו העובדה שהוא מגיע במנות קטנות, אולי העובדה שאפשר לאכול אותן עם הידיים ואולי בכלל הטעמים האינסופיים שאפשר לשלב איתן. לא משנה מה הסיבה, המציאות ברורה: הישראלים עפים על הכנפיים.

כשמן כן הן, הכנפיים הן חלק מרכזי מהעוף והן מגיעות מצדייה של התרנגולת. כלפי חוץ הכנפיים יכולות להיראות כחלק חסר בשר, אך ברגע שטועמים תוכלו לגלות כמויות מפתיעות של בשר וטעמים הנמצאים בכנף אחת קטנה. הכנפיים שלנו מגיעות עם עור, מה שמוסיף טעמים חזקים ומעולים לכל צורת בישול שתבחרו. אמנם לא כולם מתחברים לעור, אך לדעתנו הוא חלק בלתי נפרד מכנפי עוף מוצלחות וטעימות.

 

כיצד להכין כנפי עוף?

כנפי עוף הן ללא ספק אחת המנות האהובות והמבוקשות ביותר בכל הברים והמסעדות בישראל, אך האם ידעתם כמה פשוט להכין אותן בעצמכם בבית? אמנם תצטרכו להשקיע מעט עבודה על מנת לקבל כנפיים מושלמות אך הטעם לחלוטין שווה את הזמן וההשקעה שלכם בבישול.

הכנה של כנפי עוף מתחילה קודם כל בניקיון שלהן. יהיה עליכם לנקות את הכנפיים היטב משערות ומסיבים לא נעימים שעלולים להופיע על הכנפיים. שלב נוסף בתהליך הניקיון יהיה לבשל את הכנפיים במשך כמה דקות במים רותחים, ללא כל תיבול או תוספות.

אולי הסוד הכי גדול לכל כנפי עוף טעימות הוא המרינדה. בשביל לקבל את כנפי העוף המושלמות אנחנו ממליצים לכם להשקיע במרינדה ולעוף עם הטעמים שאתם אוהבים – חרדל שום ודבש, רטבים חריפים שונים או כל רעיון אחר שעולה על דעתם. לאחר ההשריה תוכלו לבשל את הכנפיים בתנור, להקפיץ אותן במחבת או לשלב אותן בעל האש הבא שלכם. חשוב להקפיד לבשל אותן היטב עד שהן מקבלות צבע זהוב שעושה תיאבון.

 

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"מטוגנות, בתנור, על האש – אין כמו כנפי עוף טרי. יש לא מעט אנשים שמבקשים להוריד את הקצה של כנף העוף, אך זהו חלק שמעניק טעמים בזמן הבישול."

השף מאיר אדוני

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886