"ירכיים עוף טרי "משק ארצי

נתח שמן ועסיסי, החלק המשולש והעליון של הרגל.

משקל מוערך למגשית 800 גרם.

מוצר זה ממותג "משק ארצי" - עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, ללא הורמונים וללא זרזי גדולה. עוף "משק ארצי" ניזון מתזונה צמחונית, בדיוק כמו בטבע! 

מחיר מיוחד 49.90 ש״ח מחיר רגיל 54.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

ירכי עוף טרי של משק ארצי, העוף היחיד שניזון בתזונה צמחונית וללא אנטיביוטיקה, עוברות בקצביה פירוק מהשוקיים וניקוי יסודי, כדי שאתם תוכלו ליהנות מכל היתרונות של בשר הירכיים העסיסי ומלא הטעם.

צורות הכנה

החלק המשולש והעליון של הרגל, הוא שומני ומלא טעם
משקל מוערך למגשית 800 גרם.
המשקל המשוערך המצויין מהווה משקל ממוצע לטווח.

 

הסיפור של ירכיים עוף

ירכיים עוף הם כנראה אחד החלקים הפחות מוכרים של בשר העוף ולנו אין ספק שהוא צריך לקבל מקום הרבה יותר גדול במטבח הישראלי. אנשים רבים נוטים לבלב בין ירכיי עוף לכרעיי עוף, וחשוב לדעת כי מדובר בשני אזורים שונים לגמרי של העוף. בעוד שכרעי עוף כוללים את הירך ואת השוק של התרנגולת, כשמדברים על ירכיי עוף מתכוונים לאזור ה"משולש" ועל החלק העליון של רגל התרנגולת.

האזורים השונים משפיעים על הטעם ועל רמת הרכות שיהיה בבשר שתקבלו. האזורים שמהם נלקח בשר הירך נותן לנו להנות מבשר עוף מלא טעם ועסיסיות שתמיד כיף לאכול. ירכיים עוף טרי הן מעט יותר שומניות מאשר נתחי עוף אחרים, כך שאם אתם מחפשים משהו עם קצת יותר שומן יכול להיות שזו תהיה הבחירה הטובה ביותר עבורכם.

 

כיצד להכין ירכי עוף טריות?

בדומה לשאר נתחי העוף, גם ירכיים עוף הן נתח עוף שיחסית קל מאוד להכין וניתן להשתמש במגוון רב של מרינדות ותבשילים על מנת להפיק מהם מאכלים מעולים. כמו בכל בישול אחר, ההכנה של ירכיי עוף מתחיל עם הניקיון של בשר. הקצבים שלנו ינקו עבורכם את הירכיים שתזמינו על מנת שתוכלו לחסוך לעצמכם הרבה זמן ופשוט להתחיל לבשל.

בשר עוף הוא בשר סופח, כלומר הוא מאמץ אליו את כל הטעמים והשילובים המיוחדים שתשימו בתוכו. בדיוק בגלל זה אנחנו ממליצים לכם להכין משרת תבלינים, מרינדה מפנקת או גינת תבלינים שהוא יוכל להשתקע בה ולקבל ממנה את כל הטעמים. במידה ובחרתם להכין מרינדה כדאי להשרות את העוף בה במשך זמן ארוך על מנת שהטעמים יוכלו להיספג במלוא עוצמתם.

תוכלו להכין את ירכיי העוף שלכם במגוון צורות שונות. תוכלו להכין איתם תבשיל קדרה איטי, לשלב אותם בעל האש או במנגל הבא שלכם, להכין אותם בתבנית בתנור עם תוספות מפנקות, או לצרוב על מחבת עד לקבלת ירכיי עוף מיוחדות במיוחד. כמעט כל צורות הבישול המוכרות לנו יוכלו לשמש אתכם להכנת ירכיי עוף טעימות, כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט לנסות.

 

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"עוף הוא בשר מושלם למרינדה, ירכיים עוף טרי שהושרו ל-24 שעות במקרר בתוך מרינדת תבלינים, יביאו לתוצאה מרהיבה אחרי צלייה בתנור - עוף עסיסי ומלא טעם וכמעט ללא מאמץ."

השף מאיר אדוני

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. 02-9906886