"כרעיים עוף טרי "משק ארצי

כרעיים עוף טרי, החלק שכולל את השוק והירך, נחשבים נתח שמן ועסיסי שנוח בצורות בישול שונות.

משקל מוערך למגשית 800 גרם. 

מחיר סופי יקבע לאחר שקילה. 

מוצר זה ממותג "משק ארצי" - עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, ללא הורמונים וללא זרזי גדולה. עוף "משק ארצי" ניזון מתזונה צמחונית, בדיוק כמו בטבע! 

מחיר מיוחד 44.90 ש״ח מחיר רגיל 54.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

כרעיים עוף טרי של משק ארצי, העוף היחיד שניזון בתזונה צמחונית וללא אנטיביוטיקה, מקוצבות בקצביה לניקיון אופטימלי ומוקפד. אליכם מגיעות הכרעיים במגש מוכנות להכנה. ההכנה עם העצם מעניקה לעוף טעם עמוק יותר. אני ממליץ לא לוותר על בישול של 3 דקות במים רותחים לפני התחלת הכנה הכרעיים.

צורות הכנה

כרעיים עוף טרי הם שני חלקי הרגל, השוק והירך בנתח אחד של בשר טעים, משולב בעצמות, שמניב טעם נפלא בהמון צורות הכנה

 

הסיפור של כרעיים עוף טרי

כרעיים עוף טריות הן אחת ההזמנות הכי מבוקשות שלנו. משפחות רבות מסרבות לוותר על כרעי עוף כחלק משגרת החיים שלהן והן משלבות אותן כמעט בכל ארוחה. בכל זאת, מדובר באחת הנתחים העשירים ביותר של העוף שיכול לספוג לתוכו מגוון רחב של טעמים ולשדרג כל סעודה חגיגית שתכינו.

כרעי העוף למעשה מורכבות משני חלקים שונים של רגל התרנגולת, ירך התרנגולת ושוק התרנגולת. השארת החיבור בין שני החלקים האלה מאפשרים לנו להנות מכמה שיותר בשר בפחות הכנה ובפחות זמן. אנשים רבים לא יודעים כי במקור כרעי עוף מגיעים עם עצם בתוכם וכי קצביות רבות בוחרות להסיר את העצם מהנתח. אנחנו ב"חוות הבוקרים" ממליצים לכם להשאיר את העצם בכרעי העוף שלכם משום שהעצם מוסיפה לבשר טעמים שונים ומיוחדים שמתפספסים ללא הנוכחות של העצם.

 

כיצד להכין כרעיים עוף טריות?

ישנן מספר דרכים בהן ניתן להכין כרעי עוף עסיסיות וטעימות. ברגע שאתם רוכשים כרעיים עוף טריות אתם יכולים להתאים אותם למגוון רחב של טעמים, להשרות אותן במרינדות שונות על מנת שהם יספגו את כל הטעמים האפשריים, לאפות אותן בתנור עם תבלינים עדינים או אפילו להכניס אותן למעשנה בתיבול חזק – כרעי עוף הם הצלחה בטוחה.

אם אנחנו יכולים לתת לכם טיפ אחד של מקצוענים בכל הקשור להכנה ובישול של כרעי עוף טריות הוא לבשל את הכרעיים מספר דקות במים רותחים לפני הבישול. אין צורך להוסיף שום דבר למים, רק לתת לכרעיים להתבשל בהם כמה דקות.

ניתן להכין את כרעי העוף כמעט בכל הדרכים שתוכלו לחשוב עליהם. תוכלו להכין כרעי עוף מעולות בבישול חזק בתנור הביתי, תוכלו לצלות אותן במעשנה או במנגל שיש לכם בחצר, לשלב אותן בתוך תבשיל קדרה עמוס או בתוך תבשיל מהביל הכולל אורז וירקות שורש כבדים. הכרעיים יכולות לעמוד בבישול ארוך יחסית ולכן אל תפחדו לתת להן את הזמן בתוך כלי הבישול שלכן.

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"אחד הדברים שאני אוהב בכרעיים עוף טרי הוא שאפשר לבשל אותם במרק והן מעשירות את הטעם ואז להכניס אותן לתנור, עם ירקות שונים, תבלינים ותפוחי אדמה – והופה - ארוחה שלמה אחת וקלה להכנה על תבנית."

השף מאיר אדוני

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. 02-9906886