לבבות עוף טרי משק ארצי

חלקי פנים – לבבות עוף טרי מתאימים בעיקר לתבשילים ולצלייה על האש.

משקל מוערך למגשית 500 גרם.

44.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

לבבות עוף טרי של משק ארצי, העוף היחיד שניזון בתזונה צמחונית וללא אנטיביוטיקה, הם תאווה לעיניים ולחוש הטעם. נקיים ומקוצבים הם מגיעים אליכם מוכנים להכנה. אפשר בהחלט לשטוף אותם במים קרים לפני ההכנה ולנגב אותם בנייר סופג ומיד מכינים. בכל מקרה לא משאירים אותם יותר מ-24 שעות במקרר, זה מוצר רגיש.

צורות הכנה

העוף של משק ארצי גדל בתנאים טובים וניזון בתזונה צמחית בלבד וללא אנטיביוטיקה – את ההבדל מרגישים בטעם ובאיכות מההכנה ועד הצלחת (לאלה שמצליחים להתאפק)

 

הסיפור של לבבות עוף טריות

העולם של מאכלי האיברים הפנימיים הוא עולם מלא מתכונים וצורת בישול, אך כל מי שלוקח בו חלק יודע להגיד כי לבבות עוף הם המלכים של התחום. גם אנשים שפחות מתחברים לחלקי פנים יכולים להעיד שלבבות עוף הם מעדן של ממש שיכולים להקפיץ כל סעודה שתארגנו. לבבות עוף הם גם אחד מנתחי הבשר וחלקי הפנים הזולים שתוכלו למצוא

לבבות עוף הוא נתח שמככב כמעט בכל שמחה ישראלית. הוא נחשב לנתח מפואר יחסית של התרנגול ויש לא מעט אנשים ששומרים את ההכנה שלו לאירועים מיוחדים בלבד. הצורה שלהם יכולה להלחיץ טבחים חדשים ולגרום להם לחשוב שהם לא יוכלו לעמוד במלאכת ההכנה, אבל האמת היא שמדובר בחלק פנים שמאוד קל להכין. המקרם הרך שלו מאפשר לו להתבשל בקלות ובמהירות מפתיעה.

 

כיצד להכין לבבות עוף טריות

בשונה מסוגי בשר אחרים, לבבות עוף הוא מוצר מאוד עדין שצריך לדעת כיצד להכין. נדרשת זהירות בהכנה ותחילתה עוד בטרם שלב הבישול. מומחים רבים ממליצים לשטוף היטב את לבבות העוף טרם ההכנה ולייבש אותם באמצעות נייר סופג נקי.

לאחר שסיימתם לייבש את לבבות העוף שלכם, חשוב להכין את הבשר באופן מיידי. גם לאחר ההכנה כדאי מאוד לא להותיר את השאריות במקרר לאורך זמן. הקצבים שלנו ממליצים לכם לא להשאיר את השאריות ליותר מ-24 שעות לאחר הבישול.

בדומה לסוגי בשרים אחרים גם לבבות העוף יעבדו מעולה עם תיבולים חזקים ומיוחדים, זה מה שהופך אותו לחלק כל כך מהותי במעורב הירושלמי שאנחנו כל כך אוהבים. תוכלו להכין את לבבות העוף שלכם על הפלנצ'ה, בהקפצה על המחבת, כחלק מתבשילי חלקי פנים בדומה למעורב הירושלמי או על המנגל בבית.

 

 

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"יש לא מעט דברים שניתן להכין עם לבבות עוף טרי, אבל בעיני המנה שלוקחת תמיד היא מעורב ירושלמי – קל, מהיר וטעים שאין דברים כאלה.

מכינים את המעורב, גם טחינה ביתית, סלט עגבניות ובצל, מכינים את הפיתות, מטגנים, מגישים ו-שקט, נהנים!"

השף מאיר אדוני

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. 02-9906886