שוקיים עוף טרי במגש

שוקיים עוף טרי הם החלק התחתון של הרגל והם נתח שמן ועסיסי, נוח להכנה במגוון צורות בישול. 

משקל מוערך למגשית 0.8 ק״ג.

44.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

שוקיים עוף טרי של משק ארצי, העוף היחיד שניזון בתזונה צמחונית וללא אנטיביוטיקה, מגיעות אליכם במגש, נקיות ומוכנות להכנה. בכל מקרה של נתח עוף עם עצמות, אני מציע להתחיל קודם כל עם בישול של 3 דקות במים רותחים, בה הרגל מצוין – תסמכו עליי, אני מבין בעוף בריא.

צורות הכנה

שוקיים עוף טרי של משק ארצי, מקוצבים בדיוק וטעימים עוד יותר
המשקל המשוערך המצויין מהווה משקל ממוצע לטווח.

 

הסיפור של שוקיים עוף טרי

העוף הצמחוני שלנו במשק ארצי, גדל בתנאים מעוררי השראה. אנו דואגים לאיכותו דרך תזונתו, שהיא תזונה צמחונית על בסיס חיטה, שעורה, סויה ותירס בלבד. אנו מקלים על תנאי הצפיפות, ומאפשרים לו לגדול בצורה הטבעית.

אנו מונעים ממנו את כל הכימיקלים, האנטיביוטיקה והזרזים שנעשה בהם שימוש במקומות אחרים, וכך, אנו שמים אתכם הלקוחות בקידמת הבמה, באופן שבריאותכם ובריאות יקיריכם חשובה לנו. בנוסף, מתבצעים השגחה וטרינרית וביקורת איכות, באופן מוקפד ביותר.

המכלול, משפר את טעם העוף והשוקיים, ובכך משתדרגים הטעמים של המתכונים שלכם, ואיכויות המנה.

שוקיים עוף טרי, הם מרכיב בסיסי במטבח הישראל. זהו מוצר ורסטילי בעל שימושים מרובים, במתכונים מעדות שונות, ארצות שונות, ומגוון רחב ביותר של תיבול ואופני הכנה.

 

שוקיים עוף טרי - אופני הכנה

שוקיים עוף טרי, פולקעס מבית אמא, הינו מאכל הנצרך על ידי בני הבית, כבר בשלב הראשוני בו צומחות שיני הילד.

שוקיים עוף טרי צלויות, אפשריות לאכילה חמה או קרה, וכך ניתן לאחוז בשוק העוף ולנגוס בנחת, ובתרבויות מסויימות זו הדרך המנומסת לאכול אותן. השוקיים, הן החלק העסיסי והשומני יותר, והן החלק התחתון של רגל העוף.

שוקיים עוף טרי, מיועדות לוריאציות שונות של בישול, טיגון, צלייה, תבשילי קדירה, תנור, מרק וכו'. השוקיים מקבלות באהבה כל ירק או תוספת לצידן, בצלחת, והן נהנות מכל תיבול, חמוץ, חריף, מתוק, מלוח, שיגדירו את מהותן.

הן מוכנות לספוג כל צבע, מלבן מכובס במרק, דרך שחום כהה בתנור ובטיגון, ועד צהוב, כתום, אדום בתבשילים.

שוקיים עוף טרי, יוצאות במשלוח ללקוחות, לאחר הפרדת השוק מהירך, ולאחר טיפול ניקיון ואריזתן זו לצד זו, במגש מותאם, על ידי הקצביה, מוכנות לאחסון במקפיא שלכם.

כל השוקיים, במשק ארצי יגיעו אליכם, ללא דופי, ללא עור קרוע, ללא חבלות, נקיות מנוצות, ופשוט מוכנות לעבודת הבישול.

 

 

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

שוקיים עוף טרי בשבילי זה קודם כל סופריטו – תפוחי אדמה, ירקות שורש, תבלינים, נוזלים וכמובן שוקי עוף שנאפים שעות בתנור וממלאים את הבית בריח ממכר

המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886