כתף

נתח שריר דל בשומן, בעל טעם עשיר. מצוין לבישול ארוך ולבישול בנוזלים שבסופם מתקבל בשר רך ומלא בטעם. 

99.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

 

נתח הומוגני ורחב יחסית, דל שומן במיוחד ומלא בחלבון. הכתף היא שריר קדמי ולכן היא סיבית יחסית ותעדיף בישול ארוך כדי לצאת רכה ומדויקת.

אפשר לבשל אותו כנתח שלם, בקוביות וגם בפרוסות בהתאם למה שרוצים להכין. 

זה נתח בשר מצוין גם לטחינה אבל בעיקר למאכלים שמבושלים ברוטב משום שאין בו כמעט שומן. 

צורות הכנה

שמות נוספים: כתף מרכזי, שולדר

מספר הנתח:  4

נתח דל שומן, מצטיין לטחינה ולבישול ארוך בנוזלים

הערכת משקל:
פרוסות בעובי אצבע - כ-0.120 ק"ג
פרוסות בעובי שתי אצבעות - כ-0.240 ק"ג

מוצר כשר

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"כתף הוא בשר נוח לעבודה, זמין ולא יקר. כדי להפיק ממנו מקסימום טעמים ורכות הוא זקוק לצריבה טובה עד להשחמה בתחילת ההכנה ואז בישול ארוך של לפחות 3 שעות בנוזלים.

בהחלט ניתן להכין אותו יום או יומיים לפני ההגשה, הוא ייהנה משהיה במקרר ויוסיף טעמים.

טיפ טוב להכנת בשר קדירה הוא שימוש בסירים או תבניות שהם גם מוליכי חום וגם אוגרי חום טובים." 

השף מאיר אדוני

חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886