שריר טרי

נתח סיבי ושומני, בעל מראה אובלי ורקמות חיבור רבות שמתפרקות לאורך הבישול הארוך ומעניקות טעם עשיר לתבשיל. 

99.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

זהו נתח שריר אובאלי, סיבי ומעט קשה. באופן טבעי עטוף בעורית שמשאירה אותו עסיסי לאורך בישול ארוך אם לא מסירים אותה. נתח המכיל רקמות חיבור ג'לטיניות הנמסות בזמן הבישול ומקנות לבשר רכות נפלאה

כדאי לדעת שהוא בעל ערכים תזונתיים גבוהים ובעיקר אחוז ברזל גבוה.

מומלץ לבקש אותו כנתח שלם או חתוך לקוביות גדולות – מושלם לקדרה וחמין.

 

צורות הכנה

שמות נוספים: שריר הזרוע, פולי קדמי

מספר הנתח: 8

נתח קלאסי לבישול ארוך בנוזלים כמו מרקים, קדירות וחמין

משקל נתח שלם כ-3.500 ק"ג

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"שריר הוא קלאסי לבישולים ארוכים בהמון נוזלים. מכיוון שהוא סיבי נוח יותר לעבוד איתו כנתח. 

בבישול ארוך הוא יפתח המון טעם ועסיסיות, רקמות החיבור יימסו ויתקבל בשר נימוח, אך לא נוח לפריסה. נפלא לבישולי קדירה ולחמין."

השף מאיר אדוני

חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-17:00. 02-9906886