שריר טרי
נתח סיבי ושומני, בעל מראה אובלי ורקמות חיבור רבות שמתפרקות לאורך הבישול הארוך ומעניקות טעם עשיר לתבשיל.
טיפ מהקצב
זהו נתח שריר אובאלי, סיבי ומעט קשה. באופן טבעי עטוף בעורית שמשאירה אותו עסיסי לאורך בישול ארוך אם לא מסירים אותה. נתח המכיל רקמות חיבור ג'לטיניות הנמסות בזמן הבישול ומקנות לבשר רכות נפלאה
כדאי לדעת שהוא בעל ערכים תזונתיים גבוהים ובעיקר אחוז ברזל גבוה.
מומלץ לבקש אותו כנתח שלם או חתוך לקוביות גדולות – מושלם לקדרה וחמין.
צורות הכנה
שמות נוספים: שריר הזרוע, פולי קדמי
מספר הנתח: 8
נתח קלאסי לבישול ארוך בנוזלים כמו מרקים, קדירות וחמין
משקל נתח שלם כ-3.500 ק"ג
טיפ מהשף
מה מאפיין פילה בקר?
אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.
טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר
כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.
טיפ מהשף
"שריר הוא קלאסי לבישולים ארוכים בהמון נוזלים. מכיוון שהוא סיבי נוח יותר לעבוד איתו כנתח.
בבישול ארוך הוא יפתח המון טעם ועסיסיות, רקמות החיבור יימסו ויתקבל בשר נימוח, אך לא נוח לפריסה. נפלא לבישולי קדירה ולחמין."
השף מאיר אדוני
-
פרוסות שריר פרימיום (בננה) טרי לתבשילים וקדירות
נתח שריר פרימיום חתוך לפרוסות או כנתח שלם. מתאים לתבשילים וקדרות, בישול ארוך בחום נמוך, לחמין חורפי או גולש.
109.90 ש״חלק"ג -
אוסובוקו טריאוסובוקו טרי הוא נתח שריר עם עצם בעל טעם חזק ועסיסי, הוא סיבי ושומני ולכן זקוק לבישול ארוך שבסופו מתקבל תבשיל עשיר, נימוח ורך.109.90 ש״חלק"ג
-
אנטריקוט עגלה טרי פרימיום
אם אנטריקוט הוא מלך הבשר, אנטריקוט עגלה הוא המלכה הבלתי מעורערת שלו, אנטריקוט עגלה שגודלה בתנאים אופטימליים לאיכות של בשר מעבר למילים
239.90 ש״חלק"ג -
-
שניצל עגלה וינאי טרי
נתח כתף מובחר של עגל מקומי ושמן, בעל טעם מובחן ואהוב על קרניבורים. מקוצב לשניצל דק, רק נשאר לצפות לטגן וללקק את האצבעות!
ב-1 ק"ג מגיעים כ-8-10 נתחים של שניצל.
124.90 ש״חלק"ג -
איירון פלאט סטייק טרי
איירון סטייק הוא נתח קדמי, המאופיין בבשר רך, עסיסי ובעל טעמים חזקים.
מארז במשקל 350 גרם לערך של 2 יחידות איירון פלאט סטייק טרי.
משקל סופי יקבע לאחר שקילה.
189.90 ש״חלק"ג -
סטייק טומהוק עגלה טרי פרימיום
אלוף הנתחים על העצם, זהו אנטריקוט שחתוך על הצלע. קיבל את שמו מהצורה שלו שמזכירה את הגרזן האינדיאני
אין אפשרות לקיצוב מיוחד, הטומהוק מגיע כיחידה אחתמחיר מיוחד 189.90 ש״ח מחיר רגיל 219.90 ש״חלק"ג -
אנטריקוט עם עצם (אומצת צלע) טרי
הגידול המוקפד בחווה, התנאים והתזונה ואחר כך הטיפול בקצביה הופכים את הנתח הזה לסטייק אנטריקוט על העצם מושלם בטעמיו
199.90 ש״חלק"ג -
פילה קדמי מרלן פרימיום טרי
נתח ייחודי, דומה במרקם לפילה מיניון שמקורו בחלק הקדמי ומומלץ להקפצה עם מלח ופלפל בלבד
209.90 ש״חלק"ג
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש