שריר עליון פרימיום (בננה)
נתח קדמי מובחר מזני פרימיום הגדלים בארץ, נתח שמקורו מתחת לכתף, חתוך במדויק כנתח אחד

טיפ מהקצב
כדאי לבשל את הנתח הזה כנתח שלם משום שהוא יפהפה ויתקבל בשר רך ומלא טעם בסוף הבישול שמתאים למנות אישיות.
צורות הכנה
שריר מובחר וייחודי
נתח מלא בטעם, בעל מראה בצורת בננה ומכאן הכינוי. נתח סיבי ובעל רקמות חיבור מושלם לבישול קדירה ובישול ארוך ויעניק לה טעם עשיר

טיפ מהשף
מה מאפיין פילה בקר?
אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.
טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר
כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.
טיפ מהשף
"שם המשחק עם הנתח הזה הוא בישול ממושך בנוזלים, חום בינוני למשך שלוש-ארבע שעות יאפשר לרקמות החיבור להשתחרר, לבשר להתרכך ולתבשיל להעמיק טעמים."
השף מאיר אדוני
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש