רוסטביף אנטריקוט לתנור
רוסטביף אנטריקוט הוא נתח רוסטביף שלם וקשור, המיועד לצלייה בתנור כרוסטביף, רק לתבל כמו שאתם אוהבים ולהכניס לתנור

טיפ מהקצב
נתח אנטריקוט טרי שלם ואיכותי, כל מה שנשאר לכם הוא לתבל ולהכניס לתנור או למעשנה.
צורות הכנה
נתח קדמי, נייח ומשויש באופן מושלם, הממוקם בין הצלעות לסינטה. בעל טעם עשיר, עמוק ועסיסי
מוצר כשר
הסיפור של רוסטביף אנטריקוט
רוסטביף אנטריקוט הוא בחירה המושלמת לארוחת חג כשרוצים לפנק את בני המשפחה או האורחים. יש לא מעט אנשים, אשר לאחר הפריסה משתמשים בו להכנת כריכים מושקעים וטעימים.
מדובר בנתח בשר עסיסי, בעל טעמים נפלאים, שנהוג לפרוס אותו לעיני הסועדים.
מכיוון שבעת הכנת רוסטביף, המטרה תהיה להשיג תוצאה במידת עשייה M (כמובן, שמידת העשייה תלויה במידה רבה בהעדפה אישית), וכזאת אשר תחשב ככיפית במיוחד ללעיסה, אין כל ספק כי נתח האנטריקוט המגיע שלם וקשור, יכול להוות בחירה מושלמת עבור המטרה.
מה חשוב לדעת על רוסטביף אנטריקוט?
אנטריקוט הינו נתח קדמי, אשר ממוקם בין הצלעות לבין הסינטה, והוא נחשב לנתח משויש באופן מושלם. כאמור, רוסטביף אנטריקוט נצלה כנתח גדול במיוחד, כאשר, הצלייה אמורה להתבצע לאחר שהנתח עובר הליך שימון ותיבול.איך מכינים רוסטביף אנטריקוט?
למעשה, הקסם של רוסטביף אנטריקוט טמון בעובדה, שבפעולה פשוטה וקלה, ניתן להשיג ארוחת מלכים.כדאי להוציא את הנתח מהמקרר מבעוד מועד ולהביא אותו לטמפרטורת החדר – כאשר, מכניסים לתנור נתח שהוא קר, לוקח לו זמן רב יותר להיצלות ואז הוא עלול להתייבש ומהסיבה הזאת, מומלץ גם להפעיל את התנור מבעוד מועד.
בשלב הבא, יש לתבל את הנתח בצורה המועדפת, יש שבוחרים להשרות את הנתח במרינדה, אבל ההמלצה שלנו היא להמנע מזה מכיוון שברוסטביף אין אנו רוצים בספיחת נוזלים אשר תגרום לבישול רטוב ולא ברוסט שהוא בעצם בשר צלוי.
ההמלצה היא להקפיד על צלייה איטית וארוכה, מה שיבטיח טעמים נפלאים.
לאחר סיום הצלייה וההגעה לדרגה הרצויה, כדאי, לתת לנתח קצת לנוח, לפני שניגשים למלאכת החיתוך, מה שיבטיח שהמיצים שנאגרו בו לא יברחו החוצה, אלה יעשו את המצופה מהם ויאפשרו ליהנות מביס עסיסי וטעים במיוחד.
כאמור, רוסטביף אנטריקוט מהווה כאפשרות להכנת ארוחת טעימה ומשביעה, בהליך פשוט, של תיבול והכנסה לתנור. כל מה שצריך להבטיח זה כמובן בחירת נתח איכותי ובמידה ומבצעים את ההזמנה מהמקום הנכון, תוכלו להיות רגועים שאתם עתידים ליהנות מהטוב ביותר, אותו תוכלו לקבל.

טיפ מהשף
מה מאפיין פילה בקר?
אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.
טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר
כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.
טיפ מהשף
"רוסטביף אנטריקוט יצא מושלם בצלייה איטית. הטיפ הוא התיבול שמעניקים לנתח לפני הצלייה. בהתאם לטעמכם האישי, הכינו משרה, למשל על בסיס שום וחרדל, הוסיפו מלח ועשבי תיבול והכניסו לצלייה ארוכה, השומן יימס ויעניק לרוסטביף טעם משובח."
השף מאיר אדוני
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש