חזה עם עצם

נתח קדמי בעל רמת שומניות גבוהה יחסית וטעם עמוק וחזק, נתח שלם עם העצם לבישול ארוך

59.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

לחזה רמת שומניות בינונית-גבוהה וסיבים עבים וארוכים.

חזה בקר עם עצם מומלץ להכין כנתח אחד, או לבקש לחתוך עם העצם בקצביה.

חשוב לקחת בחשבון את משקל העצם כאשר מחשבים את כמות הבשר לפי סועד

צורות הכנה

שמות נוספים: ברוסט

לחזה עם העצם יש איכויות נפלאות בבישול ארוך שמעצימות את טעמי התבשיל

מוצר כשר

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"נתח חזה עם העצם יעניק לתבשיל טעם עמוק ומיוחד יותר. למעשה בזמן הבישול העצם שמתחממת מסייעת לנתח לקבל טעמים ולהתבשל טוב יותר מבפנים."

השף מאיר אדוני 

חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886