חזה עם עצם
נתח קדמי בעל רמת שומניות גבוהה יחסית וטעם עמוק וחזק, נתח שלם עם העצם לבישול ארוך

טיפ מהקצב
לחזה רמת שומניות בינונית-גבוהה וסיבים עבים וארוכים.
חזה בקר עם עצם מומלץ להכין כנתח אחד, או לבקש לחתוך עם העצם בקצביה.
חשוב לקחת בחשבון את משקל העצם כאשר מחשבים את כמות הבשר לפי סועד
צורות הכנה
שמות נוספים: ברוסט
לחזה עם העצם יש איכויות נפלאות בבישול ארוך שמעצימות את טעמי התבשיל
מוצר כשר

טיפ מהשף
מה מאפיין פילה בקר?
אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.
טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר
כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.
טיפ מהשף
"נתח חזה עם העצם יעניק לתבשיל טעם עמוק ומיוחד יותר. למעשה בזמן הבישול העצם שמתחממת מסייעת לנתח לקבל טעמים ולהתבשל טוב יותר מבפנים."
השף מאיר אדוני
-
אנטריקוט עגלה פרימיום
אם אנטריקוט טרי הוא מלך הבשר, אנטריקוט עגלה הוא המלכה הבלתי מעורערת שלו, אנטריקוט עגלה שגודלה בתנאים אופטימליים לאיכות של בשר מעבר למילים
מחיר מיוחד 199.00 ש״ח מחיר רגיל 229.90 ש״חלק"ג -
-
שניצל עגל (וינאי)
נתח כתף מובחר מעגל מקומי ושמן, בעל טעם מובחן ואהוב על קרניבורים מביני עניין
119.90 ש״חלק"ג -
שריר עליון פרימיום (בננה)
נתח קדמי מובחר מזני פרימיום הגדלים בארץ, נתח שמקורו מתחת לכתף, חתוך במדויק כנתח אחד
94.90 ש״חלק"ג -
פילה קדמי פרימיום
נתח ייחודי, דומה במרקם לפילה מיניון שמקורו בחלק הקדמי ומומלץ להקפצה עם מלח ופלפל בלבד
219.90 ש״חלק"ג -
אנטריקוט עם עצם (אומצת צלע)
הגידול המוקפד בחווה, התנאים והתזונה ואחר כך הטיפול בקצביה הופכים את הנתח הזה לסטייק אנטריקוט על העצם מושלם בטעמיו
184.90 ש״חלק"ג -
סטייק טומהוק פרימיום
אלוף הנתחים על העצם, זהו אנטריקוט שחתוך על הצלע. קיבל את שמו מהצורה שלו שמזכירה את הגרזן האינדיאני
אין אפשרות לקיצוב מיוחד, הטומהוק מגיע כיחידה אחת219.90 ש״חלק"ג -
The information below is required for social login
כניסה
ליצור חשבון חדש