צוואר

נתח עסיסי ושומני, חלקו החיצוני סיבי מאוד וחלקו הפנימי רך ולכן יעדיף בישול ארוך וייתן טעם עמוק ונהדר

79.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

בשר הצוואר ידוע כנתח עסיסי מאוד, מומלץ להשתמש בו כנתח שלם או חתוך לקוביות גדולות. 

כמו כן מתאים לטחינה כפולה לבישול בנוזלים. 

ניתן לנקות את החלקים החיצוניים השומניים והגידיים יותר, למרות שבבישול ארוך הם יוסיפו המון טעם לתבשיל. 

צורות הכנה

מספר הנתח: 10

נתח זה מקורו בצוואר, לנתח שני חלקים: חלק פנימי רך ושומני יותר וחלק חיצוני קשה וסיבי. מתאים מאוד לטחינה

כשר

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"בישול ארוך של בשר צוואר מוביל תוצאה משובחת של טעמי בשר עמוקים ומרקם נימוח. אחוז השומן בנתח זה מעניק לו עסיסיות וטעם עשיר במיוחד. 

מומלץ לתת לו הרבה זמן לספוג טעמים בבישול בנוזלים ובהחלט ייטיב עמו בישול מוקדם יום או יומיים לפני ההגשה."



השף מאיר אדוני

חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886