אסאדו עגל

נתח קדמי, שומני, סיבי ועסיסי ביותר לתבשילים מלאי טעם

69.90 ש״ח
לק"ג

טיפ מהקצב

בנתח אסאדו אפשר לראות שכבות של בשר ושומן על העצם, בבישול ארוך הם יעניקו לבשר טעמים נפלאים.

צורות הכנה

נתח שומני שנמצא על העצם וזקוק לזמן ארוך של צלייה כדי להפיק רכות, עסיסיות וטעם בשרי עמוק

 

טיפ מהשף

מה מאפיין פילה בקר?

אנטרקוט מומלץ לעשות על הגריל, הוא הנתח המושלם לצלייה כסטייקים. כדאי להוציא אותו מהמקרר חצי שעה לפני העלייה לגריל כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. אנטרקוט לא צריך יותר מתיבול של מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

טיפים לבישול - איך מומלץ לעשות פילה בקר

כדי שהשומן שבו יימס מומלץ להביא אותו לדרגת עשייה מדיום ולקבל את מלא הטעמים שהוא יכול להפיק.

טיפ מהשף

"האסאדו הוא בשר שלא זקוק להתעסקות, רק לזמן ונוזלים. הוא מקבל טעמים נפלא ובזמן הבישול הארוך מעניקות העצם ורצועות השומן שנמסות טעם נפלא לתבשיל כולו."

השף מאיר אדוני

רעיונות למתכונים שעושים חשק

6 סוגי בשר למעשנה - הצלחה בטוחה

עישון בשר ביתי הולך ותופס תאוצה. התוצאות הנהדרות שלא דורשות התמקצעות רבה, אלא רק מעשנה טובה, קורצות לרבים וטובים. אז איזה נתחים מתאימים לעישון ביתי? אספנו לכם את כל ההמלצות השוות והטעימות לסוגי הבשר למעשנה
לעוד מתכונים
חשבנו על ההמלצות האלה בשבילך
המשך גלישה באתר
אנשי שירות הלקוחות שלנו ישמחו לענות לכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. התקשרו:02-9906886
אולי נוכל לעזור לכם? שירות הלקוחות שלנו כאן בשבילכם בימים א-ה בין השעות 09:00-20:00. 02-9906886